Понеділок, 30 грудня 2019 — Сайт міста Шепетівка

30 грудня виповнилось 5 років з дня загибелі в АТО шепетівчанина Драчука Валентина Вікторовича.

В передноворічний період особливо посилюється охорона хвойних насаджень від самовільних рубок, але не лише в лісі працівники лісової охорони шукають порушників, а й у місцях продажу новорічних красунь, базарах та ринках Шепетівки.

27 грудня 2019 року відбувся конкурс на заміщення вакантної посади директора Шепетівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №8 Хмельницької області.

У Шепетівці фестивалили біля головної ялинки
Розділ Культура

29 грудня біля головної ялинки Шепетівки на площі Т.Г. Шевченка пройшов фестиваль «Європейська зима» та новорічне свято «Зима крокує, свята дарує…».

28 грудня близько 02.40 години на автодорозі «Полонне — Шепетівка» поблизу села Хролин Шепетівського району 32-річний житель м. Полонне, керуючи автомобілем «Рено Кенго», допустив з’їзд у кювет.

Протягом минулої доби вогнеборці виїжджали на гасіння пожежі.

 Шепетівський міськрайонний суд Хмельницької області визнав винною обвинувачену в умисному тяжкому тілесному ушкодженні, що спричинило смерть потерпілої (частина 2 статті 121 Кримінального кодексу України) та призначив їй покарання – 7 років позбавлення волі.

Славутський суд хотів звільнити від відбування основного покарання старшого інспектора Шепетівського міськрайонного відділу філії державної установи «Центр пробації» Ігоря Ковальчука. Чоловік у жовтні цього року на пішохідному переході в алкогольному сп'янінні обганяв автомобіль і збив двох жінок. Одна з них так і не прийшла до тями, померла у лікарні.

28 грудня о 13:26 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля на вул. Лозовій в м. Шепетівка.

0
репостів
0
репостів