Розділ Бізнес

Завершується ремонтні роботи на двох ділянках автошляху Н-25

Автор 01 листопада 2021, 15:46

Підійшов до завершальної стадії поточний середній ремонт двох ділянок автомобільної дороги державного значення загального користування Н-25 Городище - Рівне - Старокостянтинів. Про це повідомила Пресслужба САД у Хмельницькій області.

Що робиться зараз?

В останні дні жовтня підрядником ТОВ «Енергетично-дорожнє будівництво» розпочато влаштування верхнього шару дорожньої конструкції зі щебенево-мастикового асфальтобетону на ділянці км 232+485 - км 237+000, населені пункти - м. Славута - с. Цвітоха.

На ділянці км 243+610 – км 247+260 від м. Шепетівка до с. Кам'янка ТОВ "СТЛ+М" виконано нанесення горизонтальної дорожньої розмітки.

Що тут у планах загалом?

Влаштування нового конструктиву дорожнього одягу із дренуючого шару із щебеневого матеріалу, основи з щебенево-піщаної суміші, вирівнюючого шару та верхнього шару зі щебенево-мастикового асфальтобетону.

По обох ділянках відремонтуємо водопропускні труби, влаштуємо нове асфальтобетонне покриття на з'їздах та примиканнях, облаштуємо зупинки громадського транспорту з тротуарами та новими автопавільйонами. Нанесемо нову дорожню розмітку та встановимо нові дорожні знаки

Наголошуємо учасниками дорожнього руху звернути увагу на те, що на час проведення ремонтних робіт на ділянках автодороги Н-25, рух автомобілів може бути точково ускладнено. Тож просимо Вас бути уважними, дотримуватись швидкісних обмежень та рухатися відповідно до встановлених знаків у місцях проведення ремонтних робіт!

Відео

0
репостів
0
репостів