Розділ Бізнес

Питання ремонту "судилківського мосту" піднімали в стінах парламенту

Автор 06 липня 2021, 17:15

Одне з питань, яке сьогодні розглядали на засіданні міжфракційної депутатської групи «За Хмельниччину» – це залучення коштів на виготовлення проектно-кошторисної документації на проведення капітального ремонту шляхопроводу по вул. Судилківській у м. Шепетівка та виконання його ремонтних робіт. Про це написав у себе на сторінці депутат від нашого округу Олексій Жмеренецький.

Станом на сьогодні я вже провів ряд перемовин з Укравтодором та головою Хмельницької ОДА Сергієм Гамалієм. Питання надзвичайно серйозне, і приємно, що маємо принципову підтримку в реалізації цього проекту. Наразі визначаємось з джерелами фінансування.

У випадку якісної взаємодії з місцевою владою та частковим співфінансуванням за рахунок місцевого бюджету нардеп обіцяє спрямувати основну суму коштів на виготовлення відповідної проектно-кошторисної документації, без якої запуск цього проекту не можливий, за рахунок субвенції на соціально-економічний розвиток територій.

Маю підтримку усіх народних депутатів Хмельниччини, тому сподіваюсь, що невдовзі залучимо необхідне фінансування та реалізуємо реконструкцію ще одного стратегічного важливого об’єкта Шепетівщини, адже даний шляхопровід суміщається з територіальною автомобільною дорогою Т-23-09 «Шепетівка-Чуднів-Бердичів», з’єднує дві частини міста, надає можливість екстреним та аварійним службам оперативно і вчасно реагувати на виклики та надзвичайні ситуації.

Автошлях Т-23-09, на якому знаходиться шляхопровід, має вихід на автомобільні шляхи Н-25 (національна автомобільна дорога), Р-49 (регіональна автомобільна дорога), Т-23-06 (територіальна автомобільна дорога), проходить через частину населених пунктів колишніх Шепетівського, Полонського районів, з’єднує їх із м. Шепетівка, як центром новоутвореного Шепетівського району Хмельницької області.

0
репостів
0
репостів