Розділ Бізнес

У Шепетівці зросте тариф на теплопостачання

Автор 16 січня 2021, 16:36

Сьогодні, 16 січня, відбулося засідання Виконавчого комітету Шепетівської міської ради, на якому розглянули проект рішення Про встановлення скоригованих тарифів на теплову енергію (її виробництво, транспортування та постачання) та послуги з постачання теплової енергії для Шепетівського підприємства теплових мереж.

Перед голосуванням члени виконкому розглянули пакет відповідних документів щодо коригування встановлених тарифів на теплову енергію наданих Шепетівським підприємством теплових мереж. У них зазначається, що у зв’язку із підвищенням ціни на природний газ у грудні 2020 року на 13,5%, підвищенням тарифів на послуги з розподілу природного газу на 91,2%, збільшенням мінімальної заробітної плати, цін на паливно-мастильні матеріали підприємство змушене встановити економічно обґрунтований тариф.

Обговоривши проект рішення члени виконкому прийняли рішення скоригувати тарифи для наступних категорій споживачів: для населення у розмірі — 2293,76 грн./Гкал (з ПДВ); для бюджетних установ та інших споживачів (крім населення) у розмірі -2293,76 грн./Гкал (з ПДВ), тобто підняття відбудеться на 12,5 %.

Рішення про затвердження нового тарифу було підтримано більшістю голосів членів виконавчого комітету Шепетівської міської ради.

0
репостів
0
репостів