Розділ Бізнес

У Шепетівці дозволили роботу ринків непродовольчих товарів, але не "суботнього"

Автор 13 травня 2020, 18:42

Сьогодні, 13 травня, міський голова Михайло Полодюк зустрівся із підприємцями, які прийшли до міської ради з вимогою відкрити ринки непродовольчих товарів. Підприємці скаржаться на несправедливість, адже магазинам дозволено проводити торгівлю, а ринкам – ні.

Як повідомив міський голова, рішення про можливість відкриття ринків розробляється фахівцями виконавчого комітету, проводяться необхідні юридичні консультації, оскільки Постанова Кабінету Міністрів України про відкриття промислових ринків напряму не зазначає.

Аби прийняти відповідне рішення, о 15.00 13 травня відбулося засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій за участі місцевих підприємців та керівників міських ринків.

Під час засідання обговорено можливість роботи ринків промисловими товарами. Під час обговорення з поясненням ситуації виступили Михайло Полодюк, Віталій Стародубов, Володимир Мазаєв, Тетяна Вінницька, Наталія Стасюк, Олександр Веселков, Анатолій Піголь, Галина Веселкова, підприємці.

Члени комісії з ТЕБ та НС своїм рішенням дозволили роботу ринків промислових товарів з 14 травня за умови дотримання протиепідемічних заходів відповідно до рекомендацій Головного державного санітарного лікаря України від 9 травня 2020 року № 17.

Адміністрації ринків та підприємці мають забезпечити дотримання зазначених вище вимог.

Можливість відкриття «суботнього» ринку на Проспекті Миру вивчається.

Прес-служба Шепетівської міської ради

0
репостів
0
репостів