Розділ Бізнес

Завтра, 6 травня, розпочне роботу Центральний ринок Шепетівки

Автор 05 травня 2020, 15:20

Адміністрацією центрального ринку виправлено зауваження комісії від 4 травня щодо дотримання протиепідемічних вимог. Про це повідомляють у прес-службі Шепетівської міської ради.

Так, встановлено на всіх діючих торгових точках  бокові захисні екрани і захисні екрани між продавцями (де є необхідність), в деяких місцях змінено плівкові екрани на пластикові, забезпечено транслювання радіолекцій щодо коронавірусної інфекції. Також, із медичною сестрою із ПМСД укладено договір про проведення температурного скринінгу, закуплено більшу кількість дезінфікуючих засобів.

Сьогодні, 5 травня, обстеження проведено комісією у складі представника  штабу з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації Віктора Горюкова, начальника Шепетівського РУ ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Віталія Стародубова, провідного фахівця відділу за додержанням санітарного законодавства Шепетівського РУ ГУ Держпродспоживслужби в Хмельницькій області Наталії Линник.

Фахівцями місцевого відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Хмельницькій області такі перевірки щодо дотримання протиепідемічних вимог будуть проводитися на ринках міста щоденно.

Міський штаб з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації звертається до покупців відповідально ставитися до свого здоров’я і здоров’я оточуючих. При відвідуванні ринку необхідно одягати захисну маску чи респіратор та дотримуватися відстані між людьми.

Останнє редагування 05 травня 2020, 15:24
0
репостів
0
репостів