Розділ Бізнес

На території Судилківської ОТГ шукали неоформлених працівників

Автор 01 березня 2020, 14:51

З метою детінізації доходів та відносин у сфері зайнятості населення, легалізації виплати заробітної плати найманим працівникам на виконання розпорядження голови Шепетівської райдержадміністрації від 13.02. 2020 року №38/2020-р, 26 лютого 2020 року було проведено обстеження об’єктів господарювання, які знаходяться на території Судилківської об’єднаної територіальної громади.

Протягом дня робочою групою у складі: завідувача сектором з питань праці, соціально-трудових відносин та з питань сім’ї управління соціального захисту населення райдержадміністрації Валькової Н. Г., представників Шепетівського управління ГУ ДПС у Хмельницькій області було обстежено об’єкти господарювання приватної форми власності, які розташовані на території сіл: Поляни, Новичі, Жолудки, В. Медведівка, Хролин та Травлин.

За підсумками проведеного обстеження управлінням соціального захисту населенням спільно з Шепетівським управління ГУ ДПС у Хмельницькій області буде проведено звірку щодо оформлення найманих працівників у роботодавців, об’єкти господарювання яких відвідала робоча група.

Під час відвідувань об’єктів господарювання з роботодавцями та найманими працівниками проведена інформаційно-роз’яснювальна робота щодо легалізації трудових відносин. Розповсюджено пам’ятки відповідної тематики.

Шепетівська РДА

0
репостів
0
репостів