Розділ Бізнес

Обласні лісничі навчались на базі Шепетівського лісгоспу

Автор 03 серпня 2019, 23:30

На базі ДП «Шепетівський лісгосп» під головуванням першого заступника начальника управління Золотого П.С. відбулося виїзний семінар-навчання головних лісничих Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства.

Збір учасників відбувся на території лісокомплексу підприємства де директор ДП «Шепетівський лісгосп» Сасюк В.М. ознайомив присутніх з діяльністю підприємства.

Основна частина семінару пройшла на території Романівського лісництва. Де гості мали змогу оглянути лісові культури різних років створення, ознайомилися з проведенням рубок догляду в молодняках та з процесом розробки лісосік головного користування.

Жваве обговорення викликало проведення догляду за лісовими культурами за допомогою рубщика коридорів (РКР-1,7) на базі МТЗ-82. Не менш цікаво було подивитися на проведення рубок догляду - освітлень, прочищень та проріджувань проведених у 2019 році та в попередніх роках.

Кожний присутній мав змогу висловити своє бачення в проведені даних заходів з догляду за лісом та поділитися власним досвідом.

Прес-служба ДП "Шепетівський лісгосп"

0
репостів
0
репостів