Розділ Бізнес

Міська рада виграла суд з усунення перешкод в користуванні майном теплових мереж

Автор 20 травня 2019, 18:12

Сьогодні, 20 травня, в приміщенні Господарського суду Хмельницької області відбувся розгляд справи за позовом Шепетівської міської ради до ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» про усунення перешкод в користуванні майном теплових мереж. Про це повідомила прес-служба міської ради.

Нагадаємо, 20 лютого 2019 року Верховний суд України, як суд останньої інстанції, своїм рішенням підтвердив законність та чинність рішення сесії Шепетівської міської ради № 1 від 6 листопада 2017 року «Про відмову від договору концесії в односторонньому порядку та повернення майна».

Однак, незважаючи на відсутність договірних відносин, судові «тяжби» Шепетівської міської ради та ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» до цього часу продовжувалися.

У зв’язку з тим, що ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» відмовилось передавати майно – цілісний майновий комплекс «Шепетівське підприємство теплових мереж», в добровільному порядку, Шепетівська міська рада змушена була звернутися за захистом своїх прав ще в грудні 2018 року до Господарського суду Хмельницької області з позовом про усунення перешкод в користуванні майном.

Сьогодні судом було прийнято рішення по справі – повернути цілісний майновий комплекс «Шепетівське підприємство теплових мереж» у комунальну власність територіальної громади Шепетівки.

Тому, за умови, що ТОВ «Шепетівка Енергоінвест» не подасть апеляцію, міська рада буде звертатися до Державної виконавчої служби з питанням про фактичне повернення майна до комунальної власності.

 
0
репостів
0
репостів