Розділ Бізнес

На Шепетівщині податківці “накрили” нелегальну газову заправку

Автор 14 листопада 2018, 16:10

Працівниками оперативного управління ГУ ДФС у Хмельницькій області, в рамках проведення операції «Акциз-2018» та очищення ринку підакцизних товарів від фальсифікованих та незаконно ввезених на територію України паливо-мастильних матеріалів, встановлено факт незаконної роздрібної реалізації скрапленого газу типу «Пропан-Бутан».

Фіскалами з‘ясували, що в одному із сіл Шепетівського району місцевий мешканець, який не мав відповідних дозвільних документів, здійснював роздрібну реалізацію, в побутовий балон для потреб населення, скраплений газ. За результатами огляду газозаправної станції вилучено та передано на відповідальне зберігання скраплений газ «Пропан-бутан» у кількості 25 тисяч літрів, на суму 407 тисяч гривень, ємність із автозаправною колонкою загальною вартістю 200 тисяч гривень та автомобіль, обладнаний пересувною автомобільною газовою заправкою, орієнтовною вартістю 300 тисяч гривень.

За вказаним фактом відносно продавця складено протокол про адміністративне правопорушення, передбачене частиною 1 статті 164 КУпАП - порушення порядку провадження господарської діяльності.

Останнє редагування 14 листопада 2018, 16:30
0
репостів
0
репостів