Розділ Бізнес

ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" заборгував не лише за газ

Автор 18 липня 2018, 17:59

Майже 1 млн. грн. податків заборгував ТОВ "Шепетівка Енергоінвест". Це стало відомо завдяки оприлюдненню рішення від 12 липня 2018 року Хмельницького окружного адміністративного суда у справі № 822/1892/18.

Позов подало Головне управління ДФС у Хмельницькій області. Вказана заборгованість виникла згідно податкових декларацій та податкових повідомленням-рішенням. Наявний борг підтверджується довідкою про суми податкового боргу, податковими повідомленнями-рішеннями, розрахунком податкового боргу.

Суд вирішив стягнути з товариства з обмеженою відповідальністю "Шепетівка Енергоінвест" податковий борг в сумі 933 367 грн шляхом стягнення коштів з рахунків платника податків у банках, обслуговуючих такого платника податків та за рахунок готівки, що йому належить.

Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги всіма учасниками справи, якщо апеляційну скаргу не було подано. У разі подання апеляційної скарги рішення, якщо його не скасовано, набирає законної сили після повернення апеляційної скарги, відмови у відкритті чи закриття апеляційного провадження або прийняття постанови судом апеляційної інстанції за наслідками апеляційного перегляду.

0
репостів
0
репостів