Розділ Бізнес

Шепетівський цукровий завод розпочав переробку цукрового буряка

Автор 21 вересня 2017, 18:50

12 вересня ТОВ "Торговий дім "Шепетівський цукор", що на Хмельниччині розпочав сезон сокодобування. Про це повідомила Національна асоціація цукровиків України.

За 2015/2016 МР підприємство виготовило 15,8 тис. т цукру та перевироробило 112,0 тис. т цукрових буряків.

Нагадаємо нещодавно підприємство було продане для ТОВ «АГРО-ОРМС» (с. Яремичі, Старокостянтинівський р-н, Хмельницька обл). За держреєстром юросіб і фізосіб-підприємців, засновником і кінцевим бенефіціаром «Агро-Ормс» є Олександр Співак, а основним видом діяльності самого підприємства, що перебуває в селі Яремичі Старокостянтинівського району, є вирощування зернових і олійних культур. Крім того, відповідно до реєстру, ТОВ «Агро-Ормс» і Михайло Співак зазначені серед засновників ТОВ «Старокостянтинівцукор» (Хмельницька область).

Щодо цін на цукор, то передумов для подорожчання цукру на Хмельниччині немає, - так стверджує директор департаменту агропромислового розвитку Хмельницької облдержадміністрації Олег Омелянюк. Бо і посіви солодких коренів цьогоріч збільшили і в коморах залишилося ще близько 13-ти тисяч тонн торішнього. Але що ціна солодкого піску залишиться незмінною,  прогнозувати не береться. Ба більше -  не заперечує, що вона може й «кусатися».

Цьогоріч на Хмельниччині виготовляють цукор Старокостянтинів, Шепетівка, Теофіполь, Наркевичі та Красилів. 

Останнє редагування 21 вересня 2017, 19:32

Відео

0
репостів
0
репостів