Розділ Бізнес

Директор «Шепетівського лісгоспу» відвідав галузеву виставку у Швеції

Автор 14 червня 2017, 14:59

З 7 по 10 червня учасники української делегації Державного агентства лісових ресурсів в складі якої був і директор ДП «Шепетівський лісгосп» Володимир Сасюк, побували на Всесвітній лісопромисловій виставці «Elmia Wood 2017». Виставка відбувалася винятково у лісі, де можна було побачити та протестувати  лісові  машини, інструменти у середовищі їх безпосереднього застосування. Виробники техніки на місці продемонстрували, як машини майбутнього працюють в реальних умовах.

Кожних  чотири роки у Швеції проводиться ВСЕСВІТНЯ ЛІСОПРОМИСЛОВА ВИСТАВКА «ELMIA WOOD». Майданчик виставки знаходився неподалік швецького міста Єнчепінг.

«Elmia Wood» є основним місцем зустрічі всіх, хто працює у лісовій галузі. Лісовласники, підрядники та посадові особи лісового господарства з різних країн світу приїхали на виставку, щоб дізнатися про останні тенденції та інновації у лісовому господарстві.

Маючи понад 500 експонентів та відвідувачів з 50 різних країн, «Elmia Wood» є найбільшою у світі міжнародною лісовою виставкою. Водночас, виставка «Elmia Wood» – це галузеве зібрання світового класу із захоплюючими змаганнями та привабливими призами, де виникають нові ідеї, ініціюються нові контакти та угоди.

Прес-служба Шепетівського лісгоспу

0
репостів
0
репостів