Розділ Бізнес

Через масовану повітряну атаку по об'єктам енергетики сьогодні будуть відключення світла: графік

Автор 26 серпня 2024, 19:31

Відділ зв`язків з громадськістю АТ "Хмельницькобленерго" повідомив, що зараз доволі складна ситуація з розподілом електричної енергії, відповідно будуть застосовано погодинні обмеження.

Станом на 19:00 26 серпня більшість населених пунктів Хмельницького району заживлено. Тривають ремонтні роботи для заживлення критичної інфраструктури Хмельницького. Після цього енергетики будуть поступово заживлювати решту споживачів міста.

photo 2024 08 26 19 31 27

Будь ласка, споживайте електричну енергію ощадливо, не вмикайте одночасно декілька приладів, використовуйте енергоємне обладнання почергово.

Дізнатись свою чергу ви можете тут.

Зважаючи на складність ситуації в об’єднаній енергосистемі країни, «Укренерго» довело розпорядження одночасно обмежити чотири черги згідно з Графіком погодинних відключень.

До споживачів, у яких тривалий час була відсутня електрична енергія, сьогодні Графік погодинних відключень застосовуватись не буде.

Будь ласка, ставтеся до ситуації з розумінням. Причиною відключень є масована ворожа атака. Енергетики роблять усе від них залежне.

0
репостів
0
репостів