Розділ Бізнес

Навчання у "Сталевих Магноліях" почалось з відвідин діючих тепличних господарств

Автор 25 квітня 2024, 18:21

Центр підприємництва та психологічної стійкості "Сталеві магнолії" розпочав навчальну програму. Першим етапом була мотиваційна поїздка учасниць, адмінкоманди проєкту та представників КП "Шепетівське РЕП", на базі якого відбуватимуться теоретичні та практичні заняття.

Учасниці проєкту відвідали два діючих тепличних господарства приватного та комунального характеру: ТОВ "Дубово-Агро", де у технології закритих ґрунтів в даний період вирощують овочі, а також Державний навчальний заклад "Вище професійне училище №11 м. Хмельницького", де у теплиці придбаній за кошти міжнародної фінансової допомоги вирощують овочі для забезпечення загальноосвітніх шкіл міста Хмельницький.

Поїздка організована з метою мотивації та демонстрації практичного втілення тих знань та навичок, яких вони набуватимуть протягом навчання. У ході поїздки відбувся ефективний нетворкінг учасниць та знайомство. Відвідування різних типів господарств допомогло зрозуміти різні підходи до ведення бізнесу та можливостей використання інноваційних технологій.

Проєкт Центр підприємництва та психологічної стійкості "Сталеві магнолії" реалізується ГО "Агенція сталого розвитку «АСТАР»" за сприяння та інформаційної підтримки Шепетівської міської ради в рамках програми «U-LEAD з Європою». Програма для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «ULEAD з Європою / ULEAD with Europe» спільно фінансується ЄС та його державами-членами Німеччиною, Польщею, Данією та Словенією для підтримки України на її шляху до зміцнення місцевого самоврядування. U-LEAD сприяє прозорому, стійкому та підзвітному багаторівневому управлінню в Україні, яке відповідає на потреби громадян, та розширює можливості громад.

Шепетівська міська рада

0
репостів
0
репостів