Розділ Бізнес

Відбувся кущовий семінар для платників податків

Автор 21 травня 2014, 00:00
Працівники Шепетівської ОДПІ в рамках співпраці з Хмельницьким обласним осередком Всеукраїнської громадської організації «Всеукраїнський бухгалтерський Клуб» провели кущовий семінар для платників податків Шепетівського, Славутського, Полонського районів та міста Нетішина. На порядок денний було винесено питання обговорення змін до податкового законодавства.
Представляла громадську організацію сертифікований аудитор, кандидат економічних наук Антоніна Гуменюк. Науковець висвітлила зміни до Податкового кодексу України, докладно розповіла про облік і оподаткування поворотної фінансової допомоги. Особливу зацікавленість присутніх викликали питання проведення розрахунків з працівниками, мобілізованими на військову службу, нарахування індексації на заробітну плату.

Доповідачі акцентували увагу підприємців на дотриманні законодавства про працю при виплаті заробітної плати, на необхідності забезпечення найманих працівників заробітною платою не нижче мінімальної та у відповідності до рівня кваліфікації.

Від представників бізнесу надійшли конкретні питання щодо списання витрат на підприємстві, відповіді на які були визначені шляхом активної дискусії між учасниками семінару.
0
репостів
0
репостів