Розділ Бізнес

У Шепетівці виставили на продаж комплекс будівель лісового господарства

Автор 02 грудня 2023, 18:23

Регіональне відділення Фонду державного майна України по Вінницькій та Хмельницькій областях оголосило торги з продажу комплексу будівель Шепетівського лісового господарства. Про це стало відомо з сайту “Прозорро.Продажі”.

Об’єкт розташований за адресою: Хмельницька обл., Шепетівський р-н, м. Шепетівка, вул. Героїв Небесної Сотні, 130 та обліковується на балансі філії «Шепетівське лісове господарство» державного спеціалізованого господарського підприємства «Ліси України».

До складу об’єкта приватизації входять:

  • контора з вбудованим магазином, 1 - двоповерхова будівля загальною площею 392,4 кв. м; 1968 року побудови, ІІ група капітальності, фундамент – бутовий, перекриття – залізобетонні панелі, покрівля – шифер;
  • склад – гараж, 2 – одноповерхова будівля з підвалом загальною площею 605,5 кв. м; 1971 року побудови, ІІ група капітальності, фундамент – залізобетонні блоки, перекриття – залізобетонні панелі, покрівля – шифер;
  • ангар, 3 – металева споруда з підвалом загальною площею 951,7 кв. м, 1987 року побудови, ІV група капітальності, фундамент – залізобетонні блоки, цементна підлога. Об’єкти нерухомості знаходяться у задовільному технічному стані.

Дата та час проведення аукціону: 08 грудня 2023 року. Стартова ціна об’єкта  – 1 119 039,98 гривень

Нагадємо, що на цей же день запланований аукціон з продажу цеху переробки деревини з адмінбудинком загальною площею 910 м2 у Понінці.

Торги будуть проходити по правилам трираундового англійського аукціону - ще до початку аукціону учасники подають свої закриті цінові пропозиції. Потенційні покупці не знають, чи є ще конкуренти та не бачать ставки один одного.

Електронна торгова система ранжує ставки учасників від найменшої до найбільшої і той, хто зробив найвищу (закриту) цінову пропозицію має право останнього ходу в кожному з раундів. Це дає йому найвищі шанси на перемогу.

Аукціон розпочинається, коли на торги зареєструвалося щонайменше два учасники. Проте в певних напрямах лот може викупити єдиний зареєстрований учасник за тією ціною, яку він запропонував.

Протягом трьох раундів, які тривають по 3 хвилини учасники змагаються за лот та підвищують свої ставки. Коли аукціон завершується, вся інформація про учасників розкривається.

Трираундовий “англієць” – найпоширеніший різновид аукціонів у системі, за допомогою якого можна продати або придбати будь-який актив: орендувати вагон або купити дозвіл на користування надрами.

Останнє редагування 02 грудня 2023, 18:33
0
репостів
0
репостів