Розділ Бізнес

На Шепетівщині податкова змусила ТОВ зареєструвати офіційно 70 найманих працівників

Автор 15 вересня 2023, 14:43

Завдяки активним заходам податкової служби на підприємстві у селищі Білогір’ї, що у Шепетівському районі, офіційно зареєстровано 70 найманих працівників. Про це повідомили самі податківці у себе на сторінці.

«У Білогірській територіальній громаді проблема офіційного працевлаштування робітників місцевого товариства не вирішувалась тривалий час. Дане питання неодноразово порушувалось депутатами на сесіях селищної ради.

Проте на сьогодні завдяки активним заходам податківців офіційно зареєстровано 70 найманих працівників даного ТОВ. Від депутатського корпусу та безпосередньо громади висловлюємо щиру подяку за плідну співпрацю», - йдеться у зверненні керівництва Білогірської селищної ради до Головного управління ДПС у Хмельницькій області.

Як зазначила у коментарі з даного приводу керівник податкової служби Хмельниччини Ірина Зленко, немає такої зустрічі з бізнесом, де б не обговорювались питання легалізації трудових відносин. Це потрібно людям і країні. До того ж економіко-соціальні ризики та наслідки використання незадекларованої праці дуже великі.

«Натомість офіційна праця гарантує соціальний захист, є запорукою фінансової стабільності бізнесу, гідних і безпечних умов трудової діяльності, а також це - важлива складова наповнення бюджету, що особливо важливо в умовах воєнного стану», - наголосила головний податківець області.

Останнє редагування 15 вересня 2023, 14:47
0
репостів
0
репостів