Розділ Бізнес

Аукціон з продажу автовагової на Шепетівщині "розіграли" пов'язані учасники

Автор 13 травня 2023, 14:02

Хмельницька обласна рада провела аукціон з продажу автовагової, яка розташована на території Чотирбоківської сільради Шепетівського району. Про це стало відомо зі сайту "Прозорро.Продажі".

Йдеться про автовагову та гараж загальною площею 391,5 квадратних метрів. Також на території є розвантажувальний майданчик – 3 тисячі 400 квадратних метрів, металева огорожа та під’їзна колія з естакадою. Комплекс розташований на відстані двох кілометрів до центру села, поблизу залізничної станції "Чотирбоки".

Автовагова збудована у 1989 році. Матеріал стін будівель – цегла. Технічний стан – «добрий»: обладнання, що було в експлуатації, повністю відремонтоване або реконструйоване, у доброму стані.

Стартова ціна комплексу становила 1,15 мільйона гривень.

На торги прийшли два учасники: Селянське (Фермерське) господарство "Мендрик Анатолій Олександрович" та ФГ “Нива рідного краю” Наталії Мендрик, яке й запропонувало найвищу ціну – 1,41 мільйона гривень.

Варто зазначити, що учасники є пов’язаними між собою. За даними youcontrol.com.ua членом Селянського (Фермерського) господарство "Мендрик Анатолій Олександрович" є син голови товариства Мендрик Анатолій Анатолійович. Останній своєю чергою є директором та засновником Селянського (Фермерського) господарства “Віта”. Підписантом цього підприємства є також Наталія Мендрик.

Останнє редагування 13 травня 2023, 14:40
0
репостів
0
репостів