Розділ Бізнес

Податківці зустрічались із Віталієм Бузилем через мільйонні борги комунальних підприємств Шепетівки

Автор 06 травня 2023, 14:19

Нагальні питання погашення податкового боргу розглядалися під час ряду зустрічей начальника Шепетівської ДПІ Головного управління ДПС у Хмельницькій області Валентини Ординської з шепетівським міським головою Віталієм Бузилем. Про це повідомила пресслужба ДПС у Хмельницькій області.

Спільно зі старшим державним інспектором Шепетівського відділу по роботі з податковим боргом управління по роботі з податковим боргом Оксаною Дідусь для очільника громади підготовлена інформація щодо вжитих заходів до платників податків – боржників з метою погашення боргів до бюджетів усіх рівнів.

Розглянуто також пропозиції щодо джерел сплати податкових зобов’язань підприємствами комунальної власності, зокрема КП «Житлосервіс», Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства, КП «Шепетівськй ринок», загальна сума боргу яких на сьогодні становить відповідно 2,2 млн.грн., 2,8 млн.грн., 0,05 млн.грн.

Не залишається поза увагою податківців стан сплати майнових податків працівниками підприємств та організацій, які фінансуються з місцевого бюджету. Питання подальшої співпраці в цьому напрямку розглянуто на робочій зустрічі податківців із заступником міського голови Галиною Безкоровайною та працівниками медичних установ міста.

344753503 609421837781745 8684813813333201815 n

Підсумовуючи результати зустрічей Валелентина Ординська зазначила, що завданням податківців є сприяння формуванню у платників високого рівня громадської свідомості, встановлення рівноправного партнерства і конструктивної взаємодії між платниками податків та податковими органами. Вона наголосила на особливій важливості фінансової підтримки держави кожним суб’єктом господарювання та актуальності погашення податкового боргу перед бюджетами та заборгованості з єдиного внеску на поточний момент.

Останнє редагування 06 травня 2023, 14:27
0
репостів
0
репостів