Розділ Бізнес

Від сьогодні у Шепетівці змінюються тарифи на водопостачання

Автор 01 травня 2023, 18:06

З 1 травня 2023 року у Шепетівському комунальному підприємстві водопровідно-каналізаційного господарства почали діяти затверджені нові тарифи на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення. Тепер більше заплатити доведеться підприємцям та установам.

Відповідно до рішення Виконавчого комітету Шепетівської міської ради №114 від 20 квітня 2023 року.

“Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання, на централізоване водовідведення, на централізоване водовідведення для суб’єктів господарювання у сфері централізованого водовідведення та затвердження структури тарифу на централізоване водопостачання, на централізоване водовідведення, на централізоване водовідведення для суб’єктів господарювання у сфері централізованого водовідведення для Шепетівського комунального підприємства водопровідно-каналізаційного господарства” -

Шепетівському комунальному підприємству водопровідно-каналізаційного господарства було встановлено тарифи:

  • на централізоване водопостачання – 30.23 грн куб.м ( для бюджетних установ та інших споживачів);
  • на централізоване водовідведення – 28.74 грн куб.м; ( для бюджетних установ та інших споживачів);
  • на централізоване водовідведення для споживачів, які є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водовідведення – 25.06 грн куб.м.

Для категорії споживача населення. застосувати тарифи на рівні. що діють з 01.05.2022 року та встановлені рішенням виконавчого комітету №120 від 26.05.2022 року. а саме на послуги:

  • на централізоване водопостачання – 24.52 грн куб.м ( для населення);
  • на централізоване водовідведення – 24.89 грн куб.м; ( для населення).
0
репостів
0
репостів