Розділ Бізнес

У Чотирбоках в тестовому режимі запрацював елеватор

Автор 26 квітня 2023, 13:41

Вчора в рамках робочого візиту на Шепетівщину перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін відвідав новостворений «Елеватор» у селі Чотирбоки Ленковецької сільської ТГ Шепетівського району. Про це подомили на сторінці Хмельницької облаcної державної адміністрації.

Зазначимо, що алгоритм роботи елеваторного господарства складатиметься з приймання, доробки, зберігання та відвантаження зерна. Орієнтовна потужність становитиме 60 тис. тонн.

Наразі вищевказаний елеватор працює в тестовому режимі. Зараз серед персоналу лабораторії проходить внутрішнє виробниче навчання і готується атестація лабораторії, що буде завершальним етапом на шляху до введення в повноцінну експлуатацію усіх складових циклу робіт елеваторного господарства.

“На сьогодні Хмельниччина є серед аграрних лідерів в державі. Тому в умовах війни дуже важливо, аби наші підприємства розвивалися та створювали нові робочі місця, а відкриття такого елеватора є гарним прикладом наполегливої праці та прагненням розвивати економічний потенціал області”, – сказав Сергій Тюрін.

Останнє редагування 26 квітня 2023, 13:46
0
репостів
0
репостів