Розділ Бізнес

На Шепетівщині хочуть продати майна на понад 7 млн грн

Автор 27 червня 2022, 20:17

26 червня Хмельницька обласна рада виставила на аукціон майнові комплекси складських приміщень, психіатричної лікарні та будинку-інтернату, що знаходяться у Шепетівському районі. Загальна сума очікуваної від продажу вартості майна склала понад 7 мільйонів гривень.

Зокрема, мова йде про продаж комплексу обласної психіатричної лікарні. У комплекс загальною площею 1391,4 квадратних метра входять два лікувальні корпуси, котельня, адмінприміщення, харчоблок. Стартова ціна лоту 3,783 мільйона гривень.

Об’єкт приватизації розташований у центрі села Городище Шепетівського району, на березі ставу, поблизу чоловічого монастиря.

Крім того, виставили на аукціон Хмельницьку обласну базу спеціального медичного постачання, склад № 1161, загальною площею 2022 квадратних метрів. Стартова ціна - 2,978 мільйона гривень.

Комплекс розташований на околиці Грицева Шепетівського району, на відстані 2 кілометри від траси Р-32. Поблизу є лікарня та водонапірна башта. В описі вказано, що всі будівлі комплексу одноповерхові цегляні, електрифіковані – в задовільному стані.

Також продається будівля колишнього будинку-інтернату для громадян похилого віку та інвалідів, яка збудована і введена в експлуатацію у 1993 році. Знаходиться нерухомість у селі Вовківці Шепетівського району.

Загальна площа будівель становить 324 квадратних метрів. Стартова ціна аукціону 308 тисяч гривень.

Всі аукціони планують провести 26 липня.

Останнє редагування 27 червня 2022, 20:44
0
репостів
0
репостів