Розділ Бізнес

На Хмельниччині послабили обмеження торгівлі алкогольними напоями

Автор 25 червня 2022, 16:01

На Хмельниччині внесли зміни у правила продажу алкоголю. Відповідний наказ про внесення змін 23 червня 2022 року оприлюднили на сайті Хмельницької обласної військової адміністрації.

Згідно нового наказу, відтепер алкоголь дозволено продавати в торгівельній мережі виключно з 10.00 до 21:00, а не як раніше лише з 10.00 до 17.00. Тобто магазини прирівняли до закладів ресторанного господарства.

Пива та слабоалкогольних напоїв заборона не стосується, так само як і лікарських засобів, дозволених до застосування та включених до Державного реєстру лікарських засобів, та дезінфекційних засобів.

Заброна продажу спиртного людям у військовій формі залишається в силі:

Заборонити торгівлю алкогольними напоями та речовинами, виробленими на спиртовій основі (за винятком лікарських засобів, дозволених до застосування та включених до Державного реєстру лікарських засобів, та дезінфекційних засобів), особам у військовій формі одягу або з наявними знаками розрізнення військових формувань, сил територіальної оборони, добровольчих формувань територіальної громади та правоохоронних органів

Нагадуємо, заборона діє до закінчення строку, на який було введено воєнний стан, та за умови усунення загрози нападу чи небезпеки на території області.

Останнє редагування 25 червня 2022, 16:42
0
репостів
0
репостів