Розділ Бізнес

У Шепетівці обговорили як зменшити вартість опалення для ФОПів

Автор 22 червня 2022, 15:07

У Шепетівці було організовано робочу зустріч з підприємцями міста для пошуку шляхів врегулювання ситуації навколо високої вартості централізованого опалення для ФОПів. Про це повідомила пресслужба Шепетівської міської ради.

Зустріч відбулась за ініціативи голови Шепетівської спілки підприємців Галини Веселкової. Особливої ваги це питання набуло в умовах воєнного стану, коли частина підприємців не використовує приміщення для ведення діяльності.

У ході робочої зустрічі обговорили проблемні питання та узгодили подальший алгоритм дій:

  • У будинках, де більше, ніж 50% абонентів залишаються на централізованому теплопостачанні законодавство забороняє від'єднання. Альтернативою для ФОПа є встановлення теплового лічильника на окреме приміщення чи офіс, що дасть можливість регулювати використання опалення самостійно. Для цього необхідно звернутись до Шепетівського підприємства теплових мереж для отримання технічних умов.
  • У критично розбалансованих будинках, відповідно до схеми теплопостачання міста, споживачі мають можливість від’єднатися від системи централізованого опалення та встановити індивідуальне, отримавши відповідне погодження в Шепетівській міській раді.
Останнє редагування 22 червня 2022, 15:27
0
репостів
0
репостів