Розділ Бізнес

Шепетівські лісівники ремонтують дорогу та вже побудували міст

Автор 22 лютого 2022, 15:30

Лісівники Шепетівщини постійно працюють над поліпшенням лісової інфраструктури краю. Цьогоріч, працівники ДП «Шепетівський лісгосп» розпочали з ремонту дороги в Романівському лісництві поблизу с.Червоний Цвіт.

img 24e5a15f64c7bf5ff1a946e135583321 v bc

Силами лісництва вже побудовано міст через річку, тривають роботи по ремонту дороги. Варто зазначити, що дорожні роботи підприємство виконує за власні кошти.

Для підтримання доріг в належному стані, щорічно силами підприємства проводяться поточні ремонти вже існуючих доріг та влаштування нових.

img a7561dc1c4f485bcb02f38d825a9127c v 05

Від якості «лісових артерій» залежить не лише виконання основних господарських заходів, а й швидкість реагування на випадки лісових пожеж та незаконних рубок в лісовим насадженнях, їх охорона, підвищується продуктивність техніки та вчасно виконуються всі лісогосподарські заходи в підрозділах підприємства.

Крім того, лісові дороги мають і велике соціальне значення, адже вони нерідко сполучають віддалені села і скорочують шлях між ними.

— Звичайно, лісова дорога не має асфальтованого покриття, але іноді наша грунтова дорога, це найліпше сполучення, яке існує між населеними пунктами і дозволяє населенню скороти відстань до важливих соціальних об’ְєктів: школи, медичного пункту. – зазначив директор ДП «Шепетівський лісгосп» Володимир Сасюк.

Пресслужба ДП «Шепетівський лісгосп»

0
репостів
0
репостів