У Старокостянтинові спіймали на гарячому гастролерів-наркоторговців

Автор 04 квітня 2023, 13:43

Зловмисниками виявилися 24-річний житель Житомирської області, який раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за майнові злочини, та 19-річний житель Київської області. Поліцейські встановили, що «закладчики» приїхали до Старокостянтинова спеціально з метою збуту наркотиків. За скоєне молодикам може загрожувати до 10 років ув’язнення.

30 березня працівники поліції по вулиці Костянтина Острозького викрили двох молодиків, які розповсюджували наркотики методом «закладок». У підозрюваних поліцейські вилучили близько 26 згортків з порошкоподібною речовиною. Також розшукали практично всі закладки, які зловмисники зробили по місту. Експертиза показала, що вилучені речовини – це синтетичні наркотики PVP та амфетамін.

Правоохоронці затримали наркоділків в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

"Слідчі відділу поліції №1 (м. Старокостянтинів) за процесуального керівництва прокуратури вже оголосили двом молодикам підозри за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Суд обрав підозрюваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави. Наразі поліція встановлює інші факти злочинної діяльності фігурантів."

За матеріалами Хмельницького РУП

0
репостів
0
репостів