У Хмельницькому перед судом постане 18-річний «закладчик»-гастролер з Прикарпаття

Автор 28 березня 2023, 18:16

17 лютого близько 12:30 години дільничні офіцери поліції під час патрулювання в м. Хмельницькому по Старокостянтинівському шосе помітили підозрілого юнака, у якого правоохоронці вилучили згортки з наркотиками. За скоєне йому може загрожувати до 10 років ув’язнення.

Зловмисником виявився 18-річний житель Івано-Франківської області, який купував через мережу Інтернет амфетамін та PVP. Юнак розфасовував наркотики у згортки та збував їх методом «закладок». Правоохоронці вилучили у правопорушника близько 38 «закладок» із наркотиками – амфетамін та PVP та ще 22 знайшли за координатами у його мобільному телефоні.

Працівники поліції затримали наркоділка в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Слідчі Хмельницького райуправління поліції завершили досудове розслідування за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва прокуратури обвинувальний акт стосовно 18-річного юнака уже скеровано на розгляд до суду. Санкція статті передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

0
репостів
0
репостів