На Хмельниччині перекинувся автобус з пасажирами

Автор 28 березня 2023, 16:44

Дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 28 березня, на Волочищині.  Пасажирський автобус «Неоплан» сполученням «Варшава-Одеса», з’їхав у кювет та перекинувся. У салоні було двоє водіїв, 25 пасажирів, з яких двоє – діти.

Попередньо встановлено, що водій автобуса сполученням «Варшава — Одеса» не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, після чого автобус перекинувся.

До місця надзвичайної події негайно прибули надзвичайники 9-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Волочиськ, Хмельницької області, а також 20-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Підволочиськ та відділення аварійно-рятувальної частини Тернопільської області.

Спільними зусиллями рятувальники евакуювали постраждалих та передали медикам, які наразі визначають ступінь важкості отриманих травм. На місці надзвичайної події працювали всі екстрені служби, в тому числі психологи ДСНС.

Пасажири отримали травми різного ступеня важкості. Трьох із них госпіталізували до реанімаційного відділення Волочиської лікарні. Інших розмістили в травматологічному та хірургічному відділеннях.

Що стосується неповнолітніх, то усіх п‘ятьох доставили в лікарню, 2 із них після обстеження відпустили. Трьох госпіталізували. В однієї із госпіталізованих, 17-річної одеситки, діагностували перелом ноги. У двох інших попередньо — забої.

Наразі триває діагностика стану пасажирів. Одних госпіталізовують, інших після огляду відпускають. Загальна кількість травмованих буде відома згодом.

За даним фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту СУ ГУНП в Хмельницькій області відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) і наразі встановлюють усі обставини події.

Останнє редагування 28 березня 2023, 18:19
0
репостів
0
репостів