Миома.Подскажите
- margarita
- Автор теми
- Новачок
- Дописи: 3
- Подяка отримана: 0
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- odin
- Адміністратор
а померти типу менш страшно?Може в Шепетівці справді страшно, але взнайте, де можуть прооперувати лапароскопічним способом.На операцію зважитися не можу, страшно...
- LuK
- Адміністратор
- evelina
- Новачок
- Дописи: 7
Я б Вам порадила емболізацію маткових артерій м. Києві в Шалімова (Медичний центр) т. (044) 332-69-04. Все проходіт не так важко фізично, як морально. але нічого, матка збережена, стан покращав, можливість до дітородіння не втрачена (а я ще і не народжувала). Отже успіху і здоров'я!margarita;57146 пише: Добрий день!. У мене проблема. Міому у мене виявили 3 роки тому і за 3 роки вона сильно виросла - ставлять 12 тижнів. На операцію зважитися не можу, страшно, але ліки і трави не допомагають. Що робити?
- margarita
- Автор теми
- Новачок
- Дописи: 3
Дуже дякую за раду. Я нею скористалася. Робитиму ЭМАТепер набагато легше.evelina;57540 пише: Я б Вам порадила емболізацію маткових артерій м. Києві в Шалімова (Медичний центр) т. (044) 332-69-04. Все проходіт не так важко фізично, як морально. але нічого, матка збережена, стан покращав, можливість до дітородіння не втрачена (а я ще і не народжувала). Отже успіху і здоров'я!