Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Як юрист, можу Вам сказати, що кожен подібний заклад мусить мати Ліцензію на право провадження медичної практики за спеціальностями, зазначеними в ній, і за адресою, казаній у ліцензії. Сіліцея (майже Сіцілія) працює за ліцензією, виданою на ім'я Понятовської І. П., за спеціальністю "Педіатрія" і за адресою: вул. Натана Рибака, 46. Отже, діяльність закладу є незаконною. Хіба що пані педіатор прийматиме діточок у себе вдома і виключно за своєю спеціальністю.Nino;45460 пише: Вже певний час у нашому місті працює медичний центр "СІЛІЦЕЯ" Купила вчора місцеву пресу,і там знайшла рекламку цього закладу.З реклами видно, що вони надають широкий вибір обстежень та різних послуг .:co:.Також веде прийом багато різнопрофільних лікарів. Хто вже звертався у цей центр?Який там рівень обслуговування і діагностики?Ну і цін?Варто туди звертатись чи очередне заробляння грошей на хворобах людей?
Перепрошую за опечатку в слові "вказаною". А педіатор - це по приколу.юрон;45905 пише: Як юрист, можу Вам сказати, що кожен подібний заклад мусить мати Ліцензію на право провадження медичної практики за спеціальностями, зазначеними в ній, і за адресою, казаній у ліцензії. Сіліцея (майже Сіцілія) працює за ліцензією, виданою на ім'я Понятовської І. П., за спеціальністю "Педіатрія" і за адресою: вул. Натана Рибака, 46. Отже, діяльність закладу є незаконною. Хіба що пані педіатор прийматиме діточок у себе вдома і виключно за своєю спеціальністю.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua