Алкоголь
- Nastynya
- Платиновий учасник
Ну після таких скмішец в мене б голова цілий тиждень боліла б)Нормальная реакция на алкоголъ. Я пью много и долго.... все симптомы мне извесны... вчера - не исключение.. (ром+ вино+коньяк+виски+ шлефование пивом= сижу на работе , жду апокалипсиса)[/b]
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- ROLLA
- Молодший учасник
- Не согласен!
- Sergiy
- Новачок
- Nastynya
- Платиновий учасник
/ Міру нада знати у всьому, а в цьому ділі особливо. Як там кажуть....багато не пийте але і мало також)Так в цьому ділі потрібно знати міру, а то ж можна випити меньше!!![/b]
- DMITRIY
- Учасник-експерт
- Immortal
- Автор теми
- Платиновий учасник
- DMITRIY
- Учасник-експерт
- Nastynya
- Платиновий учасник
Ладно це ще мужик напився...то вже звичне діло / (особливо після якихось масових гулянь), а от як жінка п"яна то то гірше всього! Як там кажуть, жіночий алкоголізм не виліковний)а после хорошего пивного дождя в теплую погоду вырастают вот такие подберезовики[/b]
- Immortal
- Автор теми
- Платиновий учасник
- te3s
- Молодший учасник
- Дописи: 38
- Подяка отримана: 0
Дiйсно, так. Я вважаю, що людина вi снi "знiмає" маску. А пiд дiєю алкоголю "надiває" досить прозору. Є прислiв'я:" Шо в тверезого на умi, те в п'яного на язицi"....А ще є такий варiант тестування при прийомi на роботу: Той хто вирiшує брати на роботу чи нi, наливає гранчак(стакан) горiлки, а потiм дивиться, як веде себе людина пiсля випитого. Думаю, тест набагато правдивiший, нiж тестування психологом.Хто що думає про алкогольні напої, які хто вживав? Полюбляє?Чи думаєте ви що алкоголь відкриває душу?Гадаю всі помічають як хмільна людина стає розкутіша. Творить такі речі які в реальному стані є майже неймовірними. Вживши дозу алкоголю люди стають такими як вони є. В них проявляється хоробрість, збільшується запас слів. Відкривається, так сказать, друге "Я". Напиклад трезва людина мало може сказати гидоти, а в дозі весь бруд виливається. Кілька вжитих % роблять нас такими якими ми є внатурі. Алкоголь можна порівнять зі сном, на мою думку. У сні також людина є тим ким є насправді.ТАК ЩО Ж ЦЕ ТАКЕ???[/b]