Дорожня розмітка Чи культура водіння авто
- IhorMykolaiovych
- Елітний учасник
- Дописи: 286
- Подяка отримана: 90
Утопія ?Віктор Мирончук --- пише: Все місто в камерах ! Малюєте розмітку контролюйте порушення! Хочу щоб в нашому місті культура кермування авто була на високому рівні!
Для мене вирішення цієї ситуації починається з себе і надія що і в органи прийдуть сумлінні працівники і що на дорогу виїдуть такі ж сумлінні кермачі, а не їздові фірмани.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- ravsat
- Старший учасник
- Дописи: 69
- Подяка отримана: 17
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
Комуна теж 70 років внушала людям надію на світле майбутнє, і що ?Ігор Миколайович пише:
Утопія ?Віктор Мирончук --- пише: Все місто в камерах ! Малюєте розмітку контролюйте порушення! Хочу щоб в нашому місті культура кермування авто була на високому рівні!
Для мене вирішення цієї ситуації починається з себе і надія що і в органи прийдуть сумлінні працівники і що на дорогу виїдуть такі ж сумлінні кермачі, а не їздові фірмани.
- IhorMykolaiovych
- Елітний учасник
- Дописи: 286
- Подяка отримана: 90
Вивід очевидний доки олені на дорозі і в органах (можливо таке не можна писати, ше екстремістом зроблять) порядку не буде.
А про світлофор вони поспішили, потрібно було на 1 квітня його включати разом із Фреймут і "шепетівським" літаком
Все я "линяю" із цих суперечок бо це не моє.
- Іван
- Платиновий учасник
- Дописи: 1140
- Подяка отримана: 72
- pan_volodymyr
- Платиновий учасник
- Дописи: 384
- Подяка отримана: 107
Ага, тепер Америка про світле майбутнє розказує, навіть дали одним оком подивитисьІван пише:
Комуна теж 70 років внушала людям надію на світле майбутнє, і що ?Ігор Миколайович пише:
- myron
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 1239
- Подяка отримана: 144
Стосовно ввімкненого світлофора біля поліції це добре! Якщо копи ПДР не знають хай вчать, те саме касається і водіїв! А не понаучуються - саме більше бісить розїзд на перехрестях передами при 4-ох рядному русі лівий поворот в обох учасників руху! По Шепетівському - це передами коли один і другий не бачить що робиться по крайніх смугах руху!!! А по правильному повине заїхати один за другого і безпечно розїхатись!!! Якщо багатосмуговий рух по (Небесної Сотні) то світлофор там повинен працювати з моменту намалювання розмітки коли ні то регулювальник повинен керувати рухом! Це я загнав регулювальник і ОЛЕНІ це жесть!!!! Шановні форумчани вчимось поважати на дорозі один одного виконувати ПДР і тоді поїздка до столиці, чи в обл. Центр власним авто не буде проблемою !!!!!!! З повагою Віктор Мирончук
- myron
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Vent
- Платиновий учасник
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
P.S. все ж таки копи працюють це плюс, а мінус те що інколи вони самі порушають та ще й не безпечно для учасників руху, був нещодавно випадок непорозуміння.
- myron
- Автор теми
- Платиновий учасник