Жадібність.

• arfe6
  • arfe6 аватар Автор теми
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
28 серп. 2016 15:11 #108507 від arfe6
Жадібність. був створений arfe6
На Тургенева 3 - концтабір! Той концтабір влаштував шиномонтажник(Тургенева3а) за допомогою свого брата -начальника поліції нашого міста!
Шиномонтаж знаходиться в буді(30м кв.) ,стоїть попереду нашої хати,майже,на дорозі,на перехресті ! Що є недопустимо взагалі. Буда куплялася під нашу хату,бо я вдова,ми родина пенсіонерів! Дуже зручно віджати участок,а нас повбивати. Батько помер 26 червня! Він не міг зрозуміти того всього! А коли дійшло,то не витримав.! Я вдова,дітей не маю! Отож, ідеальний варіант! Дві вдови: мама та дочка.Дві пенсіонерки,які працювали все життя,щоби мати де прихилити голову на старості літ.
Нас вбивали потроху тими електромагнітними променями. Мама має серцеву недостатність та водянку. Її було,вже,краще. Та в ніч з 21 на 22 серпня, нам влаштували ЧЕРНОБИЛЬ!!! Так,не стало птахів,комах. Знищено все живе! Але ми вижили,мамі стало зле. Цілий тиждень вони возили ту установку та направляли на нас. Вчора було змонтовано стаціонарну установку,сьогодні вона була підключена. Не знаю,до живем до ранку чи ні. Вхід в хату було зроблено через нульовий провід,вже давно,також вночі. УКРАЇНЦІ ДОПОМАГАЮТЬ ДВОМ КРИМСЬКІМ ХЛОПЦЯМ ЗНИЩУВАТИ УКРАЇНЦІВ!!! В НАШОМУ РАЙОНІ НЕМА ПТАХІВ,НЕМА КОМАХ,ЛЮДИ ПОВИВОЗИЛИ ДІТЕЙ ДО РОДИЧІВ,ЩО БУДЕ ДАЛІ НЕ ЗНАЮ!!! НІКОМУ НЕМАЄ ДІЛА ДО НАС ТА НАШІХ БІД!!! ВСІ РОБЛЯТЬ ВИГЛЯД,ЩО НІЧОГО НЕ БАЧАТЬ!!!! ЛЮДИ!!! РОЗПЛЮЩТЕ ОЧІ!!!

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Більше
28 серп. 2016 16:34 - 28 серп. 2016 16:43 #108508 від zlyj vuyko
Відповідь від zlyj vuyko у темі Жадібність.

Тетяна Анатоліївна Парфенюк пише: Та в ніч з 21 на 22 серпня, нам влаштували ЧЕРНОБИЛЬ!!! Так,не стало птахів,комах. Знищено все живе! Але ми вижили,мамі стало зле. Цілий тиждень вони возили ту установку та направляли на нас. Вчора було змонтовано стаціонарну установку,сьогодні вона була підключена.

а, так вот от куда луч бьёт, теперь ясно где эпицентр. Я сразу почувствовал неладное, но хорошо что шапочка из фольги наготове всегда рядом, одел и вроде немного легче (надо усилить, а то есть швы, так как как из шоколадок и сигарет фольгу брал). А Вы что используете?

p.s. психоз продолжается? вроде ж уже темка как то была
Останнє редагування: 28 серп. 2016 16:43 ким zlyj vuyko.

• arfe6
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
28 серп. 2016 16:53 #108510 від arfe6
Відповідь від arfe6 у темі Жадібність.
Ви не пробували до психіатра записатися??? Спробуйте,думаю,що допоможе. А ще приїдьте до мене та подивіться своїми очима! Що тут є!!! Жадібність замучила та злість???

• arfe6
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
28 серп. 2016 16:55 #108511 від arfe6
Я би, навашому місці , тікала би з Шепетівки! Але совісті немає.Мабуть,так зручніше!

Більше
28 серп. 2016 17:12 - 28 серп. 2016 17:13 #108512 від zlyj vuyko

Тетяна Анатоліївна Парфенюк пише: Ви не пробували до психіатра записатися??? Спробуйте,думаю,що допоможе.

та пробовал я, но когда ему начинаю рассказывать о установках на подобие вашей и что защищаюсь от них с помощью шапочки из фольги, то он как то подозрительно на меня смотрит, и вроде как то даже не доброжелательно, а мне такое не нравится, такое впечатление, что он думает или я его обманываю или что я псих, но я то не псих!!! я точно знаю!!! поэтому визиты к нему решил прекратить. Поэтому может какой другой совет дадите? а то спасу нет
Останнє редагування: 28 серп. 2016 17:13 ким zlyj vuyko.

• Anykey
  • Anykey аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
28 серп. 2016 18:28 #108513 від Anykey
Відповідь від Anykey у темі Жадібність.
Якщо одна людина насправді хвора, а інша, розуміючи це, продовжує глузувати, то питання, кому до психіатра - риторичне

Більше
28 серп. 2016 19:01 #108514 від zlyj vuyko

Anykey пише: Якщо одна людина насправді хвора, а інша, розуміючи це, продовжує глузувати, то питання, кому до психіатра - риторичне

"якщо", а если не "якщо"? или ты может как раз тот психиатр который точно в курсе? я вот лично ничего не знаю о том человека кто заводит эти темы, а ты вот сразу давай ярлыки развешивать и диагнозы ставить, так что тут уже мне кажется без всяких вопросов и риторических в том числе, стало ясно, что как минимум один отписавшийся преподнёс себя не в лучшем свете.

• arfe6
  • Старший учасник
  • Старший учасник
Більше
28 серп. 2016 19:48 #108515 від arfe6
А як що одна людина дуже хвора,на жадібність до чужого,та не може відчипитися,хоч вся Шепетівка знає про те. Здорова людина не витримала би та втікла би світ за очі! А воно відморожене,нас українців має за те,що ми маємо самі себе! Аби мали би за щось,то такіх чужинців гнали би.

Час відкриття сторінки: 0.069 секунд
0
репостів
0
репостів