Вулиця та пам'ятник М. Островському
- Dentist
- Автор теми
- Адміністратор
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Anykey
- Платиновий учасник
- Дописи: 1171
- Подяка отримана: 318
- olhavs
- Елітний учасник
- Дописи: 276
- Подяка отримана: 81
- LuK
- Адміністратор
Давайте ім'я автора цього листа ! Нехай громада міста знає своїх героїв !
- zlyj vuyko
- Елітний учасник
- Дописи: 251
- Подяка отримана: 53
и что типа "громада" должна осудить "героя". Не вижу ни чего крамольного в обращении, более того если в центре не станет памятника бездарному писателю чекисту думаю слёз ни у кого не будет, разве что у действительно упоротых совков. Больше чем уверен, что здесь в теме никто не читал "как закалялась сталь" кроме меня, и я то читал лишь потому что был пионером и любил читать и эта херня была в школьной программеLuK пише: От лишилось тільки пам'ятник знести , і все! Відразу заживемо краще всіх, куди там Європі до нас...
Давайте ім'я автора цього листа ! Нехай громада міста знає своїх героїв !
- korolyek
- Старший учасник
- Дописи: 56
- Подяка отримана: 40
Якщо він особисто скоював якість злочини — то це мало б бути доведено.
- Symbioz
- Платиновий учасник
Напевне на місці пам'ятника, краще якийсь МАФ зафігачити, в нас їх так мало (та й місць під їх будівництво теж - навіть в охоронних зонах ліній електропередач будують - напевне в міській раді технічно грамотні люди працюють) - знайомі з інших міст кажуть що наше місто перетворилось на "шаурмяшну"))). Я вже не кажу про дороги...над проведеним ремонтом доріг плакати хочеться - буля ямка, став "лежачий поліцейський", таке уявлення, що ремонтникам похєр як класти, а міським керівникам (в т.ч. і депутатам) похєр до того як ті "кладуть на дороги". А так - да, інших проблем, крім перейменування та знесення у нас в місті немає.
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- korolyek
- Старший учасник
- korolyek
- Старший учасник
- zlyj vuyko
- Елітний учасник
- Дописи: 251
- Подяка отримана: 53
ой-ёй-ёй. а можно узнать какой именно "світ дізнався" ? в какой именно части света почитывали "как закалялась сталь" в Таджикистане или Узбекистане дети пионеры до 90 года и то врядли или может речь о Франции или США ну или на худой конец может хоть на коммунистической Кубе? расстрою, нет не читали и слыхом не слыхивали ни о "великом" писателе Островском и о Шепетовке. Более того, большинство образованных людей любящих читать о Шепетовке узнали благодаря Ильфу и Петрову, но думаю тебе это не известно.korolyek пише: А це нічого, що завдяки "бездарному писателю чекисту" світ дізнався про існування цього провінційного містечка? Мабуть, це дуже погано, що завдяки книзі "бездарного писателя чекиста", тисячі людей отримали надію та шанс на одужання? Своє треба берегти! Це добре, що ми маємо такого земляка.
Якщо він особисто скоював якість злочини — то це мало б бути доведено.
А уж о тысячах людей которые " отримали надію та шанс на одужання" и комментировать не хочу. А земляк он нам примерно как Матвиенко, так может ещё и ей гордится, видная тётка ведь. Да уж