- Форум
- Рідне місто
- Загальні теми
- 25 січня 2016 року колектив ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" звернувся до офіційних осіб країни, зокрема і до Президента України, щодо незаконних
25 січня 2016 року колектив ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" звернувся до офіційних осіб країни, зокрема і до Президента України, щодо незаконних
- Автор теми
- Відвідувач
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- nksh
- Старший учасник
- Дописи: 67
- Подяка отримана: 9
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- nksh
- Старший учасник
- Дописи: 67
- Подяка отримана: 9
Підписів усього колективу щось я не побачив, відповідно: то що не всіх заставили ? І як заставляли тих хто підписався : пальці в двері пхали ? Це я до того , що не всі мають думати так як ти...Островський О.В. пише: Як гучно звучить "колектив" Керівництво з юристами написало, а працівників заставили підписатись.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Грошей людям не платаять, але їм при цьому, виявляється, пофігу де працювати. Підписують все підряд "аби відстали" (взагалі-то "поставили підпис аби відстали" не зовсім синонімічно поняттю "заставили", але хай це буде на совісті автора), коли є реальна можливість позбутися такого поганого ЕІ і перейти до таких гарних комунальшиків (в яких гроші будуть стопудово, сам Полодюк обіцяв)?
Тільки я бачу тут неув'язочку (це я зараз не у Островського питаю, про його відповідь я в курсі)?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Symbioz
- Платиновий учасник
А чому не почати обробляти працівників енергоінвесту іншими байками - зайнятись такою собі контрагітацією - затвердити штатний розпис комунального п-ва теплових мереж, показати майбутнім працівникам їх майбутню зарплатню, пообіцяти якісь соціальні привілеї, тощо? То й ніхто з них ті підписи і ставити не буде.Островський О.В. пише: Очевидно проблема в тому, що керівництво щодня обробляє різними байками своїх підлеглих.
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
Слухай, та не заплутуй ситуацію ще більше)))))Symbioz пише: А чому не почати обробляти працівників енергоінвесту іншими байками - зайнятись такою собі контрагітацією - затвердити штатний розпис комунального п-ва теплових мереж, показати майбутнім працівникам їх майбутню зарплатню, пообіцяти якісь соціальні привілеї, тощо? То й ніхто з них ті підписи і ставити не буде.
Тут і так - то народ страждає, жаліється особисто Островському (бо більше ніхто цих жалоб не бачив), то їх всіх примусово волочать під всякі суди, аж раптом несподівано це вони все роблять добровільно, бо дуже дурні і самі ніяк не можуть зрозуміти свого майбутнього щастя.
А тут ще й Сімбіоз в таку гарну та логічну картину щось намагається добавити... Миж і так всі знаємо - раз на форумі написали що ЕІ погані, то нічого міняти, доводити та добавляти не треба. Всі і так зразу повірять і проникнуться. А хто цього не зробив - плакса, дурник і параноїк.
- Форум
- Рідне місто
- Загальні теми
- 25 січня 2016 року колектив ТОВ "Шепетівка Енергоінвест" звернувся до офіційних осіб країни, зокрема і до Президента України, щодо незаконних