Для шепетівських шанувальників Путіна
- Symbioz
- Платиновий учасник
Спостерігач пише: Тю, та ясно що для шановних постійнихдописувачів форуму це не зовсм новина.
Але це новина для тих шепетівчан, кого тріпання Путіна на телеканалі Росія-24 досі збуджує.
А таких у Шепетівці сотні.
Вони марять русскім мірком.
І вони ніколи не визнають, що Росія одночасно з Україною (з цим і так давно зрозуміло) стрімко скочується в дупу.
Бо там і там тирять бабло мільярдери, які давно для себе придбали маєтки в Франції, Іспанії та Австрії.
Так ти сам собі і відповів "І вони ніколи не визнають, що Росія одночасно з Україною (з цим і так давно зрозуміло) стрімко скочується в дупу." Тобто їм теж пофігу ці відомості)))
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- pan_volodymyr
- Платиновий учасник
- Дописи: 384
- Подяка отримана: 107
Та не в унісон.Symbioz пише: Мене більше цікавить чого в нас гривня падає (чомусь сцуко в унісон з рублем))),
Рубль постійно доверху лізе, а гривня на одному рівні, у середньому.
Тільки скаче, бо хто не скаче - той москаль.
- GoBLin
- Платиновий учасник
- Все возможно :)
- Дописи: 1290
- Подяка отримана: 231
- Symbioz
- Платиновий учасник
Пан Володимир пише:
Та не в унісон.Symbioz пише: Мене більше цікавить чого в нас гривня падає (чомусь сцуко в унісон з рублем))),
Рубль постійно доверху лізе, а гривня на одному рівні, у середньому.
Тільки скаче, бо хто не скаче - той москаль.
Куплю бакс по 24. Продаєш?
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Novaya
- Учасник-експерт
- Дописи: 89
- Подяка отримана: 18
Не зрозуміла Алоїза... І чому "гадити безкарно"? І я не є агентом 007, щоби мене "вичисляли". Це моя особиста думка і я рахую, що у себе в хаті потрібно наводити лад, а не радіти і скакати, розмазуючи ті ж шмаркачі по обличчю, що у "них там" гірше, ніж у нас. Ось так, шановний! І ще порада - не беріть тяжкого в руки, а дурного до голови.Алоїз пише: Сховалася за нік "Іруна" і думає, що буде тут гадити безкарно. Навіть не здогадується, що її давно вичислили за ІР, і не всі у нас "демократи"...
- Mihailo-Voronchuk-JW-odnoklassniki
- Учасник-експерт
- Дописи: 121
- Подяка отримана: 13
Можете на нього взагалі уваги не звертатиНе зрозуміла Алоїза
Саме цікаве що у них там краще, з цілком очевидних причин, ніж у нас. Маршруточка з Шепетівочки куди на заробіточки возить "патріотів"? Правильно - у Росіючку Напливу ж заробітчан з Ростова в Шепетівку я щось не спостерігаю. Хто у кого забирає цілі області і півострови? Нагадувати? То хто у нас "зверху"?а не радіти і скакати, розмазуючи ті ж шмаркачі по обличчю, що у "них там" гірше, ніж у нас
- Dentist
- Адміністратор
Не узагальнюй в НАС, кажи хто в тебе зверху.Михайло Ворончук JW пише: Нагадувати? То хто у нас "зверху"?
- Учасник-експерт
Крим і Донбас забрали у нас чи у мене одного? У мене одного серце за Батьківщину болить, виходить? Дімка, ти ж патріот!Dentist пише: Не узагальнюй в НАС, кажи хто в тебе зверху.
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
- Учасник-експерт
Ти так пишеш, ніби я стверджую, що у Росії краще ніж в Європі. Там у 100 разів гірше. Тільки нам то з чого радіти? У нас же ще гіршеСпостерігач пише: А скільки шепетівських сімей, Михайле Ворончук, мають своїх "представників" у Іспаніях, Чехіях, Польщах? Та вже ціле покоління людей виросло в Шепетівці, яке своїх матерів 2 рази на рік чи тільки по інтернету бвчить