- Дописи: 850
- Подяка отримана: 133
А оце тут взагалі ні до чого.там папа ещё тот жучара был
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
смотрю комки ваты в голове уже образованыМихайло Ворончук пише:
Зрозуміло, що тег "активістаднр" ставить хрест на будь-яких намаганнях якось порозумітись з людьми. Але ми останніми часами про толерантність багато говоримо - Європа, все таке... Ну то може спробувати?подібні розмови вести на форумі безперспективно
та ты что? а что же тут "до чого"Михайло Ворончук пише:
А оце тут взагалі ні до чого.там папа ещё тот жучара был
Є доросла людина зі своєї позицією, яка комусь не подобається. От з нею і розбирайтесь. Зачіпати батьків (релігію, колір шкіри, місце народження і т.д.) - це доволі дурний аргумент, який свідчить про слабкість опонента.а что же тут "до чого"
извиняюсь за прямоту, но "ця доросла людина нах ни кому не впала" если бы не её отец, то есть реально о ней бы тут и не вспомнили, это во первых. Во вторых, прежде чем стать "дорослою" (кстати сколько то лет этой "дорослой"?) она была ребенком\подростком, которая жила в семье, и думаю что ни кто не станет спорить, что хотим мы того или нет но окружающая нас среда ( и уж тем более родители) и ценности которые она исповедует всё равно накладывают на нас след. А какие ценности исповедует один из её родителей, я описал выше. Но могла ли она вырости нормальным\адекватным\порядочным человеком даже в такой семье, безусловно могла, но как видим этого не произошлоМихайло Ворончук пише:
Є доросла людина зі своєї позицією, яка комусь не подобається. От з нею і розбирайтесь. Зачіпати батьків (релігію, колір шкіри, місце народження і т.д.) - це доволі дурний аргумент, який свідчить про слабкість опонента.а что же тут "до чого"
А про "вату" у моїй голові, ви ой як помиляєтесьНе судіть поспішно.
Ну то це її проблема, чи проблема того хто цей пост створив?если бы не её отец, то есть реально о ней бы тут и не вспомнили
Це правда, але обговорювати це зараз - немає ніякого змісту. Істроія не знає умовного способу ("сослагатєльного наклонєнія"). Це уже відбулось, і по іншому не буде.она была ребенком\подростком, которая жила в семье, и думаю что ни кто не станет спорить, что хотим мы того или нет но окружающая нас среда ( и уж тем более родители) и ценности которые она исповедует всё равно накладывают на нас след.
Ну, судячи по тому що вчилася разом з Осом, то рівно стільки скільки і йому. Не раджу тут натякати на те що це "сопливий вік")))Сергiй пише: .... (кстати сколько то лет этой "дорослой"?)...
Михайло Ворончук пише:
Ну то це її проблема, чи проблема того хто цей пост створив?если бы не её отец, то есть реально о ней бы тут и не вспомнили
Це правда, але обговорювати це зараз - немає ніякого змісту. Істроія не знає умовного способу ("сослагатєльного наклонєнія"). Це уже відбулось, і по іншому не буде.она была ребенком\подростком, которая жила в семье, и думаю что ни кто не станет спорить, что хотим мы того или нет но окружающая нас среда ( и уж тем более родители) и ценности которые она исповедует всё равно накладывают на нас след.
не раджу, радити мені)). А вообще, ну раз ти мне "не радишь", то всё, конечно не буду, а можно только я поинтересуюсь о двух вещах?Некремлебот пише:
Ну, судячи по тому що вчилася разом з Осом, то рівно стільки скільки і йому. Не раджу тут натякати на те що це "сопливий вік")))Сергiй пише: .... (кстати сколько то лет этой "дорослой"?)...
А якщо точніше, 28-29 років.
Сайт міста Шепетівка ©2005-2026
Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua