Нова влада міста

• Symbioz
  • Symbioz аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
27 квіт. 2015 00:25 #97659 від Symbioz
Нова влада міста був створений Symbioz
Дивляись на теми, що виникають останнім часом, з'явились питання:
- якою ви вбачаєте нову місцеву владу?
- які питання по-перше повинна вирішити місцева влада?
може в когось ще є питання щодо роботи влади - задавайте...

Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

• Symbioz
  • Symbioz аватар
  • Платиновий учасник
  • Платиновий учасник
Більше
27 квіт. 2015 00:58 #97660 від Symbioz
Відповідь від Symbioz у темі Нова влада міста
Я, особисто, хочу бачити владу некорумпованою. Хочу, щоб, влада була на стороні громади міста, а не на стороні місцевих "можновладців"
Я не бачу великих проблем стосовно сюжетів 33 каналу - багато з їх висказувань є правдивими, хоча і однобокими - проти нашої теперішньої влади.
Я хочу, що б наш "мер" став таким, як мер м.Ладижин, Вінницької області (варто йому повичтись), незмінний з кінця 90-х років (його дійсно обирають люди - громада м.Ладижин).
Я не хочу "полумір". Я, як громадянин Шепетівки, хочу, щоб НОВА місцева влада зробила все можливе для поліпшення житття громадян нашого міста, показала, що це НОВА влада, яко взмозі вирішувати питання громади.
А то виявилось, що для вирішення питання, яке я задав перед вступом в.о.мера (слуати з 11.50 shepetivka.com.ua/onlain-interv-iu/74-po...hailo-ivanovych.html) знадобилось дуже багато часу, занадто багато для використання нової фрези, тощо.

І до речі, видно, тільки те, що самооборона щось робить для нашого міста, допомога АТОшникам, допомога місту, прибирання міста. А що робить місцева влада?
До речі, чому не опубліковано, скліьки грошей витрачено місцевою владою для прибирання міста? (було написано в темі "А ще ми хочемо подякувати комунальному підприємству «Шепетівське ремонтно – експлуатаційне підприємство» (керівник Шайнога Ю.М.), Приватним Управлінським компаніям «Управдом» (директор Тихончук Р.М.) та «Житлофонд» (директор Цегеля В.Д.) за надану нам техніку - машини, трактори для вивозу сміття, та деякий інвентар." - приватні можна упустити). Я тільки підтримую цю ініціативу, проте опублікуйте, яку суму коштів місцевого бюджету витрачено на це - я не думаю, що комунальна техніка виїжджала на повітрі?

Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.

Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.

Час відкриття сторінки: 0.045 секунд

Сайт міста Шепетівка ©2005-2026

Передрук матеріалів тільки за наявності гіперпосилання на shepetivka.com.ua

0
репостів