Завтра - в газ. "День за днем" (30 липня 2014 р.)
- Sposterigach
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
1. Керівник шепетівських міліціянтів коментує шлейф "замінувань"
2. Поштарі та молодь міста передали свою допомогу для учасників АТО
3. Приземлення "підозрілого" парашутиста: нові подробиці
4. У селі Онишківцях відбулася громадська толока з очищення кладовища від бур"янів. Цвинтарі в Старих Бейзимах і Великій Шкарівці теж цього давно потребують
5. В розпалі - сезон заготівлі соломи. Репортаж із поля на кордоні Шепетівського та Полонського районів
Вартість газети в редакції - всього 2 гривні 50 копійок. У магазинах - 3 гривні.
Обговорюйте статті на нашій сторінці в Інтернеті:
www.facebook.com/DenZaDnem
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Сільська тема не цікавить, а от про цукровий завод та допомогу в АТО було цікаво почитати.
Ну і як завжди в газеті присутня "джинса" без примітки "на правах реклами".
Словом, скоротав 15 хвилин, більше нічого цікавого в газеті не знайшов((
- Sposterigach
- Автор теми
- Платиновий учасник
Тут, як правило, просто переписують новини з різних сайтів державних служб - ДСНС, Міліції, Пенсійного фонду і т.д.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Sposterigach
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Взагалі у вашій газеті дуже мало аналітичних статей, єдине виключення це історичні матеріали. Як для тижневика то це просто злочин. Оперативність - не ваш коник за зрозумілих обставин, то чи не варто робити акцент на тому, для чого у вас є дійсно час та кошти?
- Sposterigach
- Автор теми
- Платиновий учасник
Якщо вас цікавить моя власна, як пересічного працівника, думка на ці речі, а не редакційна, то хочу зазначити, що і я теж прибічник ідеї написання аналітичних статей, розгорнутих, на сторінку-дві. А ще я прихильник постійного пошуку нових тем та експериментів у журналістиці.
Проте навіть вам прекрасно зрозуміло, написання таких матеріалів потребує високопрофесійного колективу журналістів, часу, конкурентної оплати праці. Словом, потребує фанатизму, віддачі, але нині в Шепетівці таким людям немає куди подіти свою творчу енергію, тому що немає власника, який міг би їм адекватно платити за роботу. Хоча б - на таких умовах, як працюють журналісти львівської газ. "Експрес", для прикладу.
До того ж, за результатами анкетування, яке ми робили, більшості жителів Шепетівського р-ну не цікава аналітика, всіх 1) цікавлять суспільно-політичні події місцевого значення, 2) життя непомітних простих людей, а на третьому місці, чому я довго дивувався, - події в світі(!!).
Не хочу знову когось ображати(?), але, просто для порівняння, навіть на цьому сайті аналітики обмаль, переважають передруківки з Інтернету або злегка перероблені шляхом рерайту замітки про роботу всіляких держструктур міста, району, області. Що, знову ж, особисто мені - абсолютно не цікаво. Бо на мою скромну думку, життя нині таке в країні, що без цих чиновників у зручних кріслах, які, чекаючи на обідню перерву, "для годиться" бабраються у паперах, можна прекрасно обходитися. Принаймні стільки їх, як тепер, країні давно не потрібно, вже не ті часи.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Всі ці ваші анкетування, то фігня, бо як приблизно казав Стів Джобс "Людям потрібно давати не те, що вони хочуть, а те що вони можуть захотіти". Якщо орієнтуватись на прості запити більшості наших земляків, то так і до краху недалеко.
Я бачу, ви не один пересічний працівник, якому не подобається така редакційна політика вашої газети, то чому б вам не підняти питання про її зміну?
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
Ет точно. Тяжко нам, енергійним.Sposterigach пише: нині в Шепетівці таким людям немає куди подіти свою творчу енергію, тому що немає власника, який міг би їм адекватно платити за роботу.
- Sposterigach
- Автор теми
- Платиновий учасник