Благодійний фонд та волонтерство
- Dentist
- Автор теми
- Адміністратор
Всі балакали-балакали, але з цих балачок ніяких кроків вперед, передивився тему з дитячим будинком яку створив Сумбіоз. Невже в нас таких сімей не має, яким дійсно потрібна допомога і які б могли якось допомогти. Має ж бути у нас в місті якась організація, яка виплачує ті самі допомоги чи ще щось, давайте дійсно для початку зберемо повну інформацію, а тоді вже почнемо щось робити, якщо ж тема заглохне ще на початку її створенні, тоді ми дійсно якісь приваляні на всю голову люди, і нас до рівня європейського життя як до неба рачки.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Якщо у нас є в місті фонд чи волонтери які незалежні від великих гаманців і я буду знати шо мої пожертви не будуть використані кимось у цілях піару, то я чим зможу тим з радістю поділюсь. Наприклад маю пів шафи речей в хорошому стані, які я не ношу і якими би я без проблем можу віддати.
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Dj Os пише: У нас благодійні фонди з'являються лише під вибори, точніше вони створені вже давно, але свою бурхливу діялність починають лише тоді коли потрібно дяді, який той фонд фінінансує.
Якщо у нас є в місті фонд чи волонтери які незалежні від великих гаманців і я буду знати шо мої пожертви не будуть використані кимось у цілях піару, то я чим зможу тим з радістю поділюсь. Наприклад маю пів шафи речей в хорошому стані, які я не ношу і якими би я без проблем можу віддати.
А ти балуваний...
Не бійся!
- lamer85
- Платиновий учасник
- Дописи: 637
- Подяка отримана: 194
- Dentist
- Автор теми
- Адміністратор
Приєднуємось
- muko
- Елітний учасник
- Дописи: 231
- Подяка отримана: 37
- Dentist
- Автор теми
- Адміністратор
- Ёмигрант
- Користувач заблокований
- Дописи: 132
- Подяка отримана: 46
Alois пише:
Dj Os пише: У нас благодійні фонди з'являються лише під вибори, точніше вони створені вже давно, але свою бурхливу діялність починають лише тоді коли потрібно дяді, який той фонд фінінансує.
А ти балуваний...
+100500
Нефиг людям делать, а....
Шепетоква - вперде!!!
- oxxana
- Новачок
- Дописи: 18
- Подяка отримана: 10
Діти будуть раді цукеркам, одягу, взутті та іншому, а керівники допомозі взагалі.
Новий директор більш відкрита до співпраці та зможе більше детально ознайомити вас з нагальними потребами дітей.
Ми, добровільна інаціативна група допоги школі-інтернату та міському центру реабілітації дітей-інвалідів. Через нас та завдяки Богу інтернат не перший рік отримує допомогу від людей і за кожну витрачену копійку та речі ми готові відзвітувати.
Із нагайного дітям дуже потрібне зимове взуття та теплі куртки, а також посуд, бо тей, що є дуже побитий.
Ми готові з вами допомагати.
Мене звати Оксана, моя електронна адреса 963963@ukr.net
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор