порадьте підприємцю
- Ostapenko
- Автор теми
- Новачок
- Дописи: 4
- Подяка отримана: 0
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Klon
- Молодший учасник
- Дописи: 39
- lika
- Новачок
- Дописи: 6
- Chaynik
- Новачок
- Дописи: 5
Тоже такое слышал, знаю что многие закрывают частных предпринимателей.lika;62846 пише: Я так понимаю, проблема в новом кодексе? теперь ведь многие по роду деятельности должны перерегистрироваться в юр лиц с часнтников? Или не о том речь?
- Ostapenko
- Автор теми
- Новачок
тобто? нафіга взагалі? наприклад тому що зі мною як з підприємцем уже три клієнти важливі відмовилися працювати. причина одна: неможемо віднести витрати на валові, розгляньте можливість зміни податкового статусу.чи про відмінність в роботі з банком? якщо про останнє то як на мене клієнтбанк - необхідний. понижчі тарифи на платіжки. ну і абонплата, для фізиків небачив високих тарифів на обслуговування а для ЮО і 150 грн за ведення рахунку не межа. а за що? як варіант в майбутньому зарплатний проект.Klon;63023 пише: Ostapenko, а пріоритети по твоєму в чому віддрізняються фіз особа від юр?
- lika
- Новачок
- Дописи: 6
- Chaynik
- Новачок
Думаю, если хотите продолжать работу, придется смириться с тратами. И будущими взятками.lika;63307 пише: Ну тогла определяйтесь либо абонплата выше либо НЕ работать вообще, я так понимаю... Ибо смысла вам в ЧП оставаться нет раз клиенты отказываются. Или вы хотите, чтобы вас поуговаривали?
- Ostapenko
- Автор теми
- Новачок
- Symbioz
- Платиновий учасник
Спор на форуме - это всё равно, что олимпиада среди умственно отсталых. Даже если ты победил - ты всё равно......умственно отсталый.
- Chaynik
- Новачок