Армія бендерівців очима москалів
- KrOt
- Автор теми
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 485
- Подяка отримана: 149
04 трав. 2015 09:35 #97774
від KrOt
Відповідь від KrOt у темі Армія бендерівців очима москалів
я скидаю інфу сюди для того,що вони по всім каналам трезвонять,що наші вояки УПА,стріляли їм у спину,воїнам червоної армії,а може все-таки,то були їхні козачки
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
Менш
Більше
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
04 трав. 2015 10:43 #97776
від НЕкремлебот
Відповідь від НЕкремлебот у темі Армія бендерівців очима москалів
Так з комуністичним режимом тоді воювали всі хто могли... І свої ж росіяни, і наші теж... Якщо розбиратись, в любій нації були бійці і на тій і на тій стороні. Он кримські татари взагалі майже всі були на боці фашистів, хоч це теж путінською пропагандою замовчується, ну там у них з історією Крима взагалі ве цікаво.
Російська історія дуже ювелірно змішала дві речі: боротьба з фашистами і боротьба з радянською владою. Для багатьох воюючих(я маю на увазі не ЧА) це були не полюсні поняття.
Це, між іншим, задокументована офіційна позиція Сімферопольського мусульманського комітету.Наша религия и верования требуют принять участие в … священной борьбе совместно с немцами, ибо окончательная победа для татар означает не только уничтожение советского господства, но снова даёт возможность их религиозным и моральным обычаям
Російська історія дуже ювелірно змішала дві речі: боротьба з фашистами і боротьба з радянською владою. Для багатьох воюючих(я маю на увазі не ЧА) це були не полюсні поняття.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
Час відкриття сторінки: 0.053 секунд