- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- Українські націоналісти у Луцьку розігнали комуністів
Українські націоналісти у Луцьку розігнали комуністів
- ZzZ
- Автор теми
- Елітний учасник
- Дописи: 281
- Подяка отримана: 0
Ви, байстрюки катів осатанілих, не забувайте виродки, ніде:-Народ мій є! В його гарячих жилах Козацька кров пульсує і гуде!:am::am::am:[SIGPIC][/SIGPIC]
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Відвідувач
Что в первом предложении значит "Сталину"?Копипасти хоть нормально...ZzZ;64516 пише: Українські націоналісти у Луцьку розігнали комуністів, що збирали гроші на пам’ятник кату Сталіну Сталіну Українські націоналісти сьогодні, 11 квітня,.....
- Lego
- Платиновий учасник
Не вчи його жити! :ag:Отвечу за него... я такое уже слышал)))monax;64525 пише: Что в первом предложении значит "Сталину"?Копипасти хоть нормально...
- IIIkinep
- Платиновий учасник
А хто заплатить на матеріальні збитки?я би розкваліфікував як ст. 194.умисне знищення чужого майнабуду з цими статтями умнічати)бо потім знову скажете що політичні репрессії. а щоб кримінальна відповідальність була щей ч.2 ст.161. (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності або ставлення до релігії )ZzZ;64516 пише: У результаті, учасники акції потрощили червоний намет, знищили портрети Сталіна та поламали опори і столик, що перебував в наметі. Не обійшлося і без дрібних сутичок. Після розгрому намету комсомольці зібрали рештки своїх речей і під охороною міліції та вигуки «Ганьба!», «Геть комуну з Луцька!» сіли в автомобіль міліції і втекли з майдану.
- IIIkinep
- Платиновий учасник
- Форум
- На дозвіллі
- Суспільство, політика, новини, економіка
- Українські націоналісти у Луцьку розігнали комуністів