Куди пропадають деякі пости?
- Vent
- Автор теми
- Платиновий учасник
- Дописи: 616
- Подяка отримана: 45
Можливо тре попереджати за що їх видаляють, або переносити кудись.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Novaya
- Учасник-експерт
- Дописи: 89
- Подяка отримана: 18
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Я автора знаю особисто, тому і на тиIRUNA пише: Шановний пане Островський О.В.( пробачайте, не знаю по батькові), а чому Ви "тикаєте" автору теми? Та і в деяких інших випадках Ви звертаєтесь до співрозмовників на "ти". Якось негарно це, тим більше, що в моєму представленні Ви є молода, енергійна і освічена людина. З повагою.
- Vent
- Автор теми
- Платиновий учасник
О В Островський пише:
Я автора знаю особисто, тому і на тиIRUNA пише: Шановний пане Островський О.В.( пробачайте, не знаю по батькові), а чому Ви "тикаєте" автору теми? Та і в деяких інших випадках Ви звертаєтесь до співрозмовників на "ти". Якось негарно це, тим більше, що в моєму представленні Ви є молода, енергійна і освічена людина. З повагою.
Теж багато знаю тут, але кажу на "ВИ", та й особисто не ображаюсь на "ТИ" від деяких тутешніх.
Але все ж таки, неподоба що не можу знайти деякі свої пости, розумію що можливо не толерантні чи шось порушив, але можна було б попередити і звернути увагу на те що саме не так, і не тікі мої повідомлення, а і інших теж не бачу там де були деякі, можливо й перенесені, не відомо.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Vent
- Автор теми
- Платиновий учасник
О В Островський пише: Дуже важко щось сказати коли немає конкретних прикладів. Пости видаляютбся вкрай рідко.
будь ласка не видаляйте їх без попередження, чи хочаб логі викладайте чиє і коли було видалено. Дякую.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- pan_volodymyr
- Платиновий учасник
- Дописи: 384
- Подяка отримана: 107
- Vent
- Автор теми
- Платиновий учасник
О В Островський пише: Так я і так завжди пишу, навіть коли когось баню, то оголошую. То ти все таки скажи який пост видалили? Що ти не можеш знайти конкретно?
деякі забувся.
а ще ті що писав в стрічкі активності в розділі по "ПСИХОЛОГІЇ та ХФІЛОСОФІЇ" на пости особи з Шептицького. Де їх знайти?