Навіщо ви сюди заходите?
- Mihailo-Voronchuk-JW-odnoklassniki
- Автор теми
- Учасник-експерт
- Дописи: 121
- Подяка отримана: 13
А от чесно, навіть сам для себе, кожен напишіть - ви чому сюди заходите?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Olga-Mihtva-vkontakte
- Новачок
- Дописи: 3
- Подяка отримана: 0
- Старик Хотабыч
- Платиновий учасник
- Дописи: 620
- Подяка отримана: 106
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
- Дописи: 603
- Подяка отримана: 156
На сайт - як і всі, щоб взнати новини. На форум захожу на автоматі (та й в закладках він у мене), але заглядаю все рідше і рідше, а якщо і заглядаю то стараюсь не писати. Так... від нема чого робити хіба що)))) Просто "відмічатись" не вважаю потрібним, а приймати участь в лайках (бо це дискуссіями назвати неможливо) де в жодної сторони зазвичай немає аргументів, а є лише своя точка зору, яка вважається апріорі непогрішимою ... ну, не моє)))
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Форум же токсичним зробили саме ви панове, у вас нормальне спілкування лише в реалі виходить, а тут ви собі дозволяєте бути прищавими підлітками. Я то вже давно звик, а от люди жахаються і я їх розумію.
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
Мішка, прикинь - нас жахаються тисячі людей і з кожним місяцем все більше і більше)))))Островський О.В. пише: Тільки от заходять щодня тисячі людей і з кожним місяцем все більше.
Форум же токсичним зробили саме ви панове, у вас нормальне спілкування лише в реалі виходить, а тут ви собі дозволяєте бути прищавими підлітками. Я то вже давно звик, а от люди жахаються і я їх розумію.
Сашко, ти вже одного був забанив? Легше на форумі стало? Ну так забань двох (а чого там, гуляти так гуляти - давай зразу трьох, з Контролем) - взагалі лафа настане, і тисячі людей (а з кожним місяцем все більше і більше.... глядиш, за півроку і до мільйонів твої цифри дійдуть) просто повалять на цей самий кращий в світі форум)))))
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Mihailo-Voronchuk-JW-odnoklassniki
- Автор теми
- Учасник-експерт
- Дописи: 121
- Подяка отримана: 13
Ну от уже дещо вималювалось - новини людей цікавлять. Може є ще якісь інтереси? Бо от мені шепетівські пограбування бабульок мало цікаві (хоча самих бабушок шкода)
І нікого я там не колов - потрібні ви мені
- НЕкремлебот
- Платиновий учасник
А, таки не жахаються? Тобто, коли ти написавОстровський О.В. пише: Ніхто вас не жахається....просто обходять стороною А в бан легко можу відправити...порушите правила і підете паритись.
ти просто збрехав?а от люди жахаються і я їх розумію.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор