На сайті запущено інтернет-магазин
- шщгкущшйцгкщй
- Новачок
- Дописи: 18
- Подяка отримана: 13
В Шепетівці можна відкрити щось подібне до доставки продукців чи піци додому, тільки покупців у нас мало, щоб рентабельно було людину наймати кур'єром.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
Можемо викладати excel документи. Там це реалізовано. Але ми вирішили викладати у вигляді хтмл сторінки для швидкості перегляду.Lego пише: А разбивку по категориям товаров можно сделать? Или что-то типа раскрывающегося списка?
А то лопатить многовато...
Дякую за пропозицію, але програмно у нас і так реалізовано інтернет-магазин. Лише є один суттєвий момент - його наповнення, 20 000 позицій не так просто внести в базу. Тому було вирішено в тестовому режимі запустити його у вигляді сторінки з прайсом.Ні, ну сторінку з прайсом називати інтернет-магазином - це не дуже. Написав би мені, я б за 600 гривень нормальний магазин поставив за два-три дні. Якщо є атестат продавця, можна було б модуль оплати по Вебмані додати.
В Шепетівці можна відкрити щось подібне до доставки продукців чи піци додому, тільки покупців у нас мало, щоб рентабельно було людину наймати кур'єром.
- шщгкущшйцгкщй
- Новачок
Не бачу, що тут програмно реалізовано, але справа ваша.
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
Окрім програмної реалізації щодо самого магазину є ще якісь зауваження чи пропозиції?
- шщгкущшйцгкщй
- Новачок
Ви відкрили сторінку, повісили там прайс і назвали це Інтернет-магазином. Просто об'єктивно кажучи, це не вовсім серйозно.
А якщо його заблоковано для звичайних користувачів сайту, то для чого зараз вішати рекламу? Відкрийтеся спочатку.
Щодо пропозицій по магазину - то і так все зрозуміло. Якщо ціни будуть нижчі, ніж на прайс.уа + 30 грн доставки, то покупці будуть. Я б сам щось купив з задоволенням.
- muko
- Елітний учасник
- Дописи: 231
- Подяка отримана: 37
Якщо по темі то запуск такого магазину то є добре, буду мати на увазі. Купувати у місцевих завжди краще, менше геморою з гарантією і доставкою.
- odin
- Адміністратор
Більш того, раз вже прайс є в екселі, то закинути цю всю інформацію в і-магазин -- справа декількох хвилин. А там вже з картінками треба гратись.