Новий власник сайту міста Шепетівка
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
А я надіюсь шо буде навпаки...цей сайт останній рубіж вільної думки в місті. Те шо більшість людей думає, шо якшо вони не пишуть про політику то вона їх мине, хай це буде їх вибором.надіюсь новий власник буде далеким від політики)))
IIIkinep, не парся...я адмін сайту, філіні, Дентіст і Прінтф в одном ліце. Твоя параноя вже попахує хронічністю, звернись до психолога.
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- Dentist
- Адміністратор
- LuK
- Адміністратор
особливо з "неодобренными сообщениями".........
заходиш у розділ - їх видно.
а коли клацаєш на них з основної сторінки форуму- їх чогось нема
Dj Os ,може форум і є рубежем останньої вільної думки,але далеко не повної......
багато хто просто читає це шо тут пишуть
інколи пишуть гостями,бачать реакцію,і не мають бажання продовжувати лайноблудіє)
хотя форум дійсно багато хто читає.......
а двіжок...мені по барабану,бо далека від того.....але знаючим людям краще знати.
але вимагаю оживити мого тузіка на аві!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
бо раніше він виляв хвостиком і моргав оченятами
я не переборщила з вимогами?
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Щодо сабжу то поки що почекаю з коментарями та побажаннями, побачимо які будуть перші кроки нового власника, а тоді вже будемо робити висновки.
- LuK
- Адміністратор
шо ще нам лишається
він сам мабуть офігеє він наших вимог , і ще передумає бути адміном
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
Я не Вас конкренто мав на увазі, а користувачів загаломLuK пише: ... ну разборки я не заводила
а висловлювала свою точку зору,можливо вона когось не влаштовувала,то звіняйте
і здається нікого не ображала.
Скажу простіше - я пишу лише в цій темі до кінця року. У всіх інших пише "старий" адмін.IIIkinep пише: в цій темі новий.
а в якому розділі конкретно буде писати старий адмін, і в якому розділі буде Ос/філліні.
бо ця путанина то не добре.
Після нового року від імені адміна буду писати лише я.
Отак відразу?Dentist пише: Міняємо двіжок форуму?)))
Мені потрібен час з тим що є розібратись. Тим більше, що річ йде не лише про форум, так як ВЕСЬ портал лише форумом не обмежуюється.
Модератори залишаються ті, що є зараз. По крайній мірі, поки що. Надалі буду стежити за тим, як вони виконують свою роботу, а там вже буде видно.Dj Os пише: А шо буде з модерами? Залишаться старі?
LuK, дякую за Ваші побажання. Я думаю, що в плані зручності обов'язково будуть зміни.LuK пише: ну мені особисто не зовсім зручно,багато треба клацати...
особливо з "неодобренными сообщениями".........
заходиш у розділ - їх видно.
а коли клацаєш на них з основної сторінки форуму- їх чогось нема
Dj Os ,може форум і є рубежем останньої вільної думки,але далеко не повної......
багато хто просто читає це шо тут пишуть
інколи пишуть гостями,бачать реакцію,і не мають бажання продовжувати лайноблудіє)
хотя форум дійсно багато хто читає.......
а двіжок...мені по барабану,бо далека від того.....але знаючим людям краще знати.
але вимагаю оживити мого тузіка на аві!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
бо раніше він виляв хвостиком і моргав оченятами
я не переборщила з вимогами?
На рахунок "лайноблудія", які кроки потрібно зробити мені як адміністратору, щоб його не було? Особисто редагувати кожен пост? Пропонуйте Я завжди відкритий для діалогу.
А на рахунок Тузіка, то я постараюсь найти найкращого патологоанатома, щоб хоть якось верунув його до життя
- LuK
- Адміністратор
негоже Адміну об таке руки марати
В нього є задачі важливіші.
Якщо до модерів будуть якісь побажання чи зауваження,пишіть в модераторській
а то давно там шось ніхто нічого не пише)
А розбиратись з всіма багами будете самостійно чи будуть залучені ще якісь спеціалісти?
а на рахунок тузіка,він був анімований,але чогось в аватарах анімація відключена,а в підписах все норм.
і ще чатовка буде? чи ви теж бажаете лишитись інкогніто?
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
Дякую за іронію , але я не бачу нічого поганого в тому, що адмін буде іноді виконувати модераторську роботу.LuK пише: та на рахунок лайноблудія то вже наша грязна робота
негоже Адміну об таке руки марати
В нього є задачі важливіші.
Я людина не горда . І якщо я особисто якось зможу зменшили лайноблудіє, то виграють від цього всі користувачі порталу.
Саме так і зроблюЯкщо до модерів будуть якісь побажання чи зауваження,пишіть в модераторській
а то давно там шось ніхто нічого не пише)
На жаль, я не на стільки крутий в цих справах, щоб розбиратись в цьому самостійно. Будуть спеціалісти, які працюватимуть над технічною стороною питання.А розбиратись з всіма багами будете самостійно чи будуть залучені ще якісь спеціалісти?
Я Вас зрозумів Патологоанатом, в даному випадку буде виступати програміста на рахунок тузіка,він був анімований,але чогось в аватарах анімація відключена,а в підписах все норм.
Що таке чатовка? Зустріч в чаті? Так він же ж працює без перерві ще чатовка буде? чи ви теж бажаете лишитись інкогніто?
- Dentist
- Адміністратор