Як сприяти зростанню активності користувачів?
- admin
- Автор теми
- Адміністратор
Аудиторія нашого сайта за листопад склала біля 10 000 унікальних відвідувачів, щодня сайт відвідує близько 500 осіб. Це значно вищі показники відвідуваності, аніж 2 роки тому. Але нажаль за ці 2 роки користувачі значно менше проявляють свою активність на форумі та коментарях.
Як ви гадаєте чому склалась така тенденція? Яким шляхом можна посприяти активності користувачів на сайті? Будемо дуже вдячні за ваші думки та пропозиції
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- Dentist
- Адміністратор
- ТРПКСН-941-А
- Елітний учасник
- Дописи: 261
- Подяка отримана: 40
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
Навіщо шось писати...якшо хтось там шось напише і без мене? Краще посидіть у вк і поржать з прикольчиків...а шоб самому хоча б прикольчик викласти то упадло.
Я безмежно поважаю всіх людей, які тут зараз тусуються, адже залишились лише справжні особистості. Я можу погоджуватись з їх думками, можу не погоджуватись, але вони хоча б їх висловлюють. Так шо може воно і на краще шо всі ті пасивні і ліниві барани не засирають своїми спічами цей сайт. Не варто сприяти зростанню їх активності, бо ця хвороба судячи із всього дуже заразна.
- muko
- Елітний учасник
- Дописи: 231
- Подяка отримана: 37
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
Не бійся!
- Dj Os
- Адміністратор
- Редактор
- odin
- Адміністратор
+1Alois пише: А не тра’ було змінювати дизайн сайту. Попередній був якийсь рідніший, а тут навіть змінилася енергетика - і послати когось відпало бажання.
- odin
- Адміністратор
-1Dj Os пише: Знизу можна вибрати аж 6 варіантів дизайну...невже нічого не сподобалось? Раніше про такий вибір можна було лише мріяти
- Alois
- Платиновий учасник
- Дописи: 1035
- Подяка отримана: 77
odin пише:
+1Alois пише: А не тра’ було змінювати дизайн сайту. Попередній був якийсь рідніший, а тут навіть змінилася енергетика - і послати когось відпало бажання.
Я в тєбя всєґда вєріл...
Не бійся!