Результати мажоритарки по 190 округу
- UDAR
- Старший учасник
- Дописи: 56
- Подяка отримана: 7
Та не блефуй, за всю каденцію у місті УДАРівці та члених їх сімей не взяли жодного м.кв. землі. Так що ми спимо спокійноSposterigach пише: А в якому стані в ударівців нині земельні справи. Все гаразд?
Будь-ласка, Увійти або Зареєструйтесь, щоб приєднатись до розмови.
- UDAR
- Старший учасник
Островський ще в процесі уточнення або в процесі прозріння ( що мало ймовірно)Anykey пише: І я хотів би про земельку почути (стосується останньої сесії). Вже раз задавав питання, відповіді не почув.
То що там щодо земельки ? Кому що виділили? Відповіді на ці запитання багато що пояснили би.
- Sposterigach
- Платиновий учасник
- Дописи: 607
- Подяка отримана: 287
- UDAR
- Старший учасник
Ще більше, ніж тебе ця ситуація цікавила, колишнього голову рда Дорощука, який надіслав десятки звернень на підконтрольну тоді прокуратуру. І що ? Відповідь проста, як двері - а нічого Натомість в найближчому майбутньому буде розслідувано зловживання із землею самого Дорощука ( та його аграрної фірми )), який аж занад-то користувався службовим становищем та лобіював свої інтереси, у чому його охоче і завзято допомагав інший свободівець у Хмельницькому - Лещишин.Sposterigach пише: Я й не блефую. Мене ситуація з земелькою УДАРівців у районі більше цікавить
Але то все лірика, тут здається міський форум, я не осуджую якусь організацію в цілому, я говорив про дії її лише місцевих представників та тих хто сюди волею долі здійснював гастролі. Зрештою люди та нелюди є у всіх політсилах без винятку.
- ЮМ
- Новачок
- Дописи: 14
- Подяка отримана: 24
- pavlok
- Адміністратор
- Дописи: 228
- Подяка отримана: 74
Помічниками депутата Мацоли працюють:
З поширенням дії Закону України «Про державну службу»: Задоян Ірина Анатоліївна, Тарасюк Павло Ігорович
За строковим трудовим договором на постійній основі: Васильєва Людмила Юріївна, Іщук Олена Сергіївна, Костик Леся Степанівна, Топчій Ірина Павлівна
На громадських засадах: Борозенна Любов Наумівна, Букай Руслан Анатолійович, Когут Роман Васильович, Мацола Андрій Миколайович, Шинаровський Андрій Романович, Янушевський Віталій Віталійович
Джерело
Серед цих громадян є люди з наших країв? Знайомі люди...
Зміни творить кожен з нас! ngokolo.blogspot.com/